Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 70 recepten
De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 350 g kipfilets, in kleine blokjes gesneden 1 kleine ui, fijngesneden 225 g kleine champignons 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 kleine gekookte kreeft, circa 400 g 30 g boter 1 grote ui, fijngesneden 1 stengel prei, fijngesneden 1 worteltje, fijngesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 el venkelzaden (desgewenst) 1 laurierblaadje 1 grote ui, fijngesneden 1 teentje knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 500 g magere lamsfilets van de nek, zonder vet en in plakjes gesneden 250 g sjalotjes, gehalveerd[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 takjes peterselie 2 takjes verse tijm 1 laurierblaadje een stuk bleekselderij van 7,5 cm 1 blik fijngesneden tomaten, circa[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 el olijfolie, extra vergine 1 kleine venkelknol, in blokjes gesneden 1 ui, fijngesneden 4 teentjes knoflook, grofgesneden, of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 rode kool 500 gram lamsvlees (lapjes o.i.d. als je zelf maalt anders gehakt) 1 a 2 goudreinetten 1 bos wortels 1 ui 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 100gram abdijkaas (oude kaas doet het ook prima) 200ml crème fraîche 1tl mosterd 1el fijngehakte verse dragon voor de[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 l water 2 stengels bleekselderij, kleingesneden 1 wortel, geschild en kleingesneden 1 ui, in vieren 3 tenen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 stuk rundvlees om te sudderen, zonder been 1 laurierblad schil van 1 citroen 2 kruidnagel 1 ui, in dunne plakjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 800 gr. gefileerde zeevis naar keuze bv. kabeljauw, wijting, schol, roggevleugel of botervis. - 4 langoustines, scheermessen, venusschelpen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo runderlappen, scheutje olie, 6 teentjes knoflook, 2 grote uien, 1 winterwortel, 3 grote aardappels, sap van 1 citroen, 6 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gr witte visfilet 2 el zonnebloemolie 3 dunne worteltjes, geschrapt en in de lengte doormidden gesneden 1 aardappel, in plakjes 1[...]
Bron: smulweb.nl