Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 63 recepten
Ingrediënten Porties : 6 275 gr groene linzen 1 middelgrote ui, in vieren 2 wortels, in vieren 1 rode paprika, in vieren 4 eetlepels tarwekiemen 100 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kalkoenfilets, circa 500 g in totaal 1 el olijfolie, extra vergine 1 ui, fijngesneden 1 pastinaak, in dobbelsteentjes van 1 cm[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 + 1 el olijfolie 350 g rundergehakt 2 uien, in ringen 3 stronken selderij, in schuine stukken 150 g wortel, in schuine stukken 3 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 2 middelgrote aubergines - 2 el rode wijnazijn, van goede kwaliteit - 200 g linzen, bv Puy-linzen of Castelluccio-linzen - 3 kleine[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comHet is en blijft een strijd. En ik ben er niet trots op. Zeker niet. Ik voel me vaak een softie; een twijfelaar; een met-alle-winden-meewaaier. Zonder[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVroeger werden linzen en andere peulvruchten geassocieerd met geiten-wollen-sokken-figuren, die vegetarische en tegelijkertijd duffe gerechten aten. Vandaag[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVind je ze niet mooi? Geweldig wat een variatie aan kleuren en vorm en dan zijn het 'maar' gewoon peulvruchten. Deze komen uit een zakje met peulvruchtenmix[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIn Italiaanse recepten wordt heel vaak als basis ' soffrito ' gebruikt. Soffrito betekent eigenlijk gewoon 'gefruit' en is vaak een mengsel van fijngehakte[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 6 personen 2 el olijfolie 225 g mager lamsvlees in blokjes 1 ui gesnipperd 1/4 knolselderij in heel fijne blokjes 1 prei in fijne ringen 2 wortels in[...]
Bron: smulweb.nl" Het is weer voorbij die mooie zomer... ?" De zomer leek net begonnen toen ze besloot dat Nederland wel weer genoeg zon had gezien. Laten we hopen dat hij nog[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlEen vrijdagavond zonder véél inspiratie kan toch mooie en vooral lekkere gerechten opleveren. Na een dagje stappen, hebben we superveel zin in een alternatieve[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl