Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Vanwege de kerriepoeder is dit eerder een knipoog naar een Surinaamse nasi, dan een klassieke Indonesische nasi. En Indonesische nasi heeft ook nauwelijks een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlErgens in de 1 e helft van dit jaar veranderde ik mijn banner (de strook waar de titel van het blog in staat). Ik zette er wat nieuwe foto’s in en een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl“Geroosterde groente? Ja lekker, maar daar moet altijd zoveel olie bij…!” hoorde ik laatst iemand zeggen. Maar dat is niet helemaal waar. Ook[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDisclaimer - ik moet nu van Meneer eerlijk melden dat een dochter langdurig op de trap heeft gezeten, brullend dat ze "GEEN BIE-TEN GAAT EEE-TEEEEN!!" Ze moest[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEr zit geen enkel chilipepertje in die sambal hoor. Een Indiase sambal heeft namelijk niet veel gemeen met zijn Indonesische naamgenoot. Waar het in Indonesië[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe geroosterde pastinaak werkt hier aan tafel vrij goed als afleidingsmanoeuvre – de bakplaat met stukken pastinaak staat daarbij prominent op tafel en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk doe het niet vaak, maar er zit geen foto van mij bij dit keer. Nou ja, mijn foto van het originele recept dan… Het is van Jamie Oliver, dus het zit[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAllereerst wens ik jullie een goed en gezond 2017! En laat ik voor de vorm dan maar starten met iets gezonds… Mijn oog valt altijd op die recepten die[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlQua kleuren sprankelt dit weer niet, maar daar moet je even doorheen kijken. Wel eens het gezucht van een vegetariër gehoord dat ze in een restaurant weer niet[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWat een verrassend recept was dat in de Delicious. Hun wortelsoep zag er geweldig uit en daagde uit met originele smaken van appel, gekonfijte gember en die[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDie helemaal zacht gegaarde eend, dat snufje kaneel in de tomatensaus… Dit is zo lekker, jongens... Deze Italiaanse eendenragu is een perfect[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet blijft vreemd dat zo’n typisch Indiaas recept als Vindaloo toch echt Portugese wortels heeft. Het gerecht komt uit Goa, wat vroeger een Portugese[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDie boter! Onthoud die even, want de rest van het recept is minder kritisch en daar kan je alle kanten mee uit. De pistacheboter is feitelijk een pesto op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBami goreng. Eigenlijk heel erg simpel en ideaal als restverwerking, maar het recept hieronder werkt in ieder geval heel erg goed. Er moet natuurlijk wel wat[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl58% van de Amerikanen kookt ’s avonds zijn eigen maaltijd, schrijft Michael Pollan in zijn boek Cooked. Dat lijkt nog heel wat, maar de definitie van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOm met de deur in huis te vallen: de kinderen waren niet weg van deze bobotie. De smaak is namelijk vrij complex en vol. Daar kan het zoete van dit recept niet[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk heb een nieuw recept voor tomatensoep. Er is op zich niets bijzonders aan, hoor - het is echt een basisrecept - maar het was zo lekker zoet en geurig dat ik[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk ontving laatst een pakje Tom Yum currypasta van Fairtrade om te proberen en ik was daar erg over te spreken. Maar ja, ik zou geen foodblogger zijn als ik[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl