Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 59 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 stengel selderie, fijngesneden 3 wortels, geschild en fijngesneden 1 pastinaak, geschild en in blokjes 1 kleine knolraap,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 el venkelzaden (desgewenst) 1 laurierblaadje 1 grote ui, fijngesneden 1 teentje knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 stengel prei, het witte deel alleen, in dunne ringetjes gesneden 1 kleine ui, fijngesneden ½[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 el olijfolie, extra vergine 1 kleine venkelknol, in blokjes gesneden 1 ui, fijngesneden 4 teentjes knoflook, grofgesneden, of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr pasta (ik gebruik graag penne, maar alle soorten kunnen) 2 eetlepels olijfolie 1 courgette, in reepjes 1-2 wortels, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 225 g snijbiet 2 eetl. olijfolie 1 kleine ui, fijngesneden 1 wortel, geschild, fijngesneden 1 theel. gedroogde oregano 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 90 gr witte rijst 2 eetlepels olijfolie, apart te verwerken 2 eetlepels gehakte wortelen 2 eetlepels gehakte selderij 6[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 1 kg polenta zout 500 ml melk olijfolie 6 uien, gesneden 4 teentjes knoflook, geplet 3 wortels, gesneden 1 selderij stengel,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 ml groentebouillon 1 wortel 1/2 ui 200 gr linzen 3 el olio extravergine di oliva 80 gr pancetta (spek/bacon) 350 gr korte pasta 4 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 grote of 8 kleine kipkarbonades boter om te bestrijken zout en versgemalen peper 1/2 glas witte wijn voor de vulling: 50 g zongedroogde[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 6 el extra vergine olijfolie - 1 rode ui, fijngesneden - 1 wortel, geschrapt, in heel kleine stukjes - 250 g pancetta, in blokjes - 500 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten voor de saus: - 30 g boter - 2 el olijfolie - 1 ui, fijngesneden - 140 g wortel, geraspt - 2 stengels bleekselderij, fijngesneden - 100 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 3 el extra vergine olijfolie - 1 middelgrote ui, fijngesneden - 1 flinke wortel, geschrapt en fijngehakt - 500 g mager rundergehakt - 400 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comClafoutis is een luchtig Frans gebak uit de regio Limousin. Van oorsprong is het een zoet nagerecht met kersen, maar ook in Frankrijk kennen ze volop hartige[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comJa!! Vandaag begint de (g)astronomische herfst! Dit is absoluut mijn favoriete culi-seizoen: zoetzure Hollandse appeltjes, sappige peren, dito eendjes ;-),[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.com