Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 169 recepten
Vanmorgen enkele aubergines in plakken gesneden, met wat zeezout bestrooid (hoeft tegenwoordig eigenlijk niet meer maar ik doe het lekker toch ;-), en zo'n[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1/2 (500g) pak tagliatelle pasta 50 gr boter 250 ml melk 1 eetl witte bloem 80 gr versgeraspte Parmezaanse kaas 225g gerookte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 400 gram verse tagliatelle half potje groene pesto bakje kerstomaatjes 300 gram rundvleesreepjes (liefst biologisch) zakje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 400 gr verse tagliatelle of pasta naar keuze 8 plakjes parmaham 250 gr cherry tomaatjes (gehalveerd) 800 gr verse spinazie 4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 1 theelepel Ras El Hanoud olie (om in te bakken) 1 pakje bofkip (De Vegetarische Slager) 250 gr.kastanjechampignons 100-150 gr.tagliatelle 100[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 middelgrote aardappel 1 stronk broccoli een flinke bos verse basilicum 70 g Parmezaanse kaas zeezout 400 g gedroogde tagliatelle 4 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 bloemkool, 1 flinke prei, 1 pond gehakt. 1 pak honing tagliatelle roomsaus, geraspte kaas, 250 ml melk. 250ml water. (Ik gebruik zelf het[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Andijvie aardappelpuree (uit een zakje) magere spekreepjes Voorbereiding Indien u een krop andijvie heeft snijdt u de blaadjes fijn, handiger[...]
Bron: smulweb.nlAl tijden zou ik de twintig jaar oude pastamachine van mijn mama lenen. Mams gebruikt hem niet en ook bij zuslief had de machine voornamelijk in de kast[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comNa het slechte weer van de afgelopen tijd hebben we gisteravond heerlijk genoten van het mooie weer. Dat je ook midden in de stad heerlijk kunt zitten bleek[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comRestaurant De Eetkamer ligt in het historische hart van Middelburg, vlakbij de prachtige eeuwenoude Abdij, verstopt achter historische gevels, maar vlot te[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comEven geen getrut met moeilijk moeilijk verse pasta maken met zo'n kolere machine en een tafel vol met bloem, gewoon een pak ribbelmacaroni van honig (500 g)[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHeeft U hier al een recept ontdekt zonder crème fraiche? Ik heb net weer wat met pasta gerommeld. Lijkt heel erg op een vorig recept, maar ik wilde U deze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDiner alleen. Helemaal niet zielig, maar juist een moment om het er even van te nemen. Want er moeten nog stomme losgetornde kledingstukken versteld worden[...]
Bron: mangerie.blogspot.comPasta is eigenlijk altijd lekker, omdat je het met allerlei sauzen kan combineren. Verse pasta is eigenlijk nóg lekkerder en persoonlijk vind ik dat vooral[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.com250 gr. tagliatelli, 700 gr. broccoli, 30 gr boter, 30 gr. bloem, 4,5 dl melk, 200 gr. achterham, 75 gr. gerapste belegen kaas, 1 zakje geschaafde amandelen[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com