Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 47 recepten
Ingrediënten Porties : 4 4 eetl. olijfolie 1 kg bloemige aardappelen, geschild, in dunne schijfjes ¾ theel. peper zout 3 eetl. geraspte Parmezaanse kaas[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 200 gr bloem - 50 gr vloeibare boter - 50 gr melk en daarna 100 ml melk - 5 eieren - 1 bakje ricotta - 600 gr verse spinazie - 350 gr[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 kant en klaar deeg voor een hartige taart 1 ui, gehakt 1 stengel selderij, gehakt 1 gele paprika, gehakt 1 eetlepel olie 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 pakje deeg voor hartige taarten (diepvries) 1 kleine flespompoen (350 g), geschild 1 courgette (170 g), in schijfjes van 1 cm[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 eetl. + 1 theel. olijfolie 2 preien, alleen het wit, in ringetjes, goed afgespoeld 280 g fijngesneden diepvriesspinazie,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 75 g parmaham, in stukjes gesneden - 250 g ricotta - 250 g kerstomaatjes, gehalveerd - 1 el tijmblaadjes - 1 el peterselie, gehakt - 2 rollen[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comNodig voor 4 personen: Ongeveer 500-750 gram groenten in blokjes/ stukjes, je kan van alles gebruiken, dus handig als je resten over hebt! Champignons, ui,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 5 blaadje bladerdeeg 500 gr kip- of kalkoengehakt met 2 eieren, 1/2 theelepel zout, peper, 2 eetlepel (rode) pesto, 2 gesnipperde rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het deeg (je kunt natururlijk ook kant en klaar deeg gebruiken): 150 gr magere kwark 150 gr tarwebloem 150 gr boter zout Voor de vulling:[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 blaadje bladerdeeg 500 gr kip- of kalkoengehakt met 2 eieren, 1/2 theelepel zout, peper, 2 eetlepel (rode) pesto, 2 gesnipperde rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het deeg (je kunt natururlijk ook kant en klaar deeg gebruiken): 150 gr magere kwark 150 gr tarwebloem 150 gr boter zout Voor de vulling:[...]
Bron: smulweb.nl