Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 39 recepten
Ingrediënten 6 plakjes roomboterbladerdeeg (pak 10 plakjes, diepvries) 500 g spruitjes 1 ui 250 g kastanjechampignons (bakje) 25 g boter 1 tl gedroogde[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 6 5 plakjes doorregen spek 2 eetlepels olijfolie 1 kleine ui, in stukjes van 1 cm 100 gr Portabello paddestoelen, stam verwijderd[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 12 stuks Eierkorstdeeg 250 gr bloem snufje zout 75 ml water 75 gr boter Vulling gehakt (+/- 100 gr) 1 tl gehaktkruiden ¼ prei 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor het deeg: - 7 vellen bladerdeeg Voor de vulling: - 20 gram olie of boter - 5 ongeboren kippeneitjes (2 grote eieren) - 2-6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 plakjes diepvriesdeeg voor hartige taart, 400gr tartaar, 250 gr. champignons en 250 gr. kastanjechamp., 2 rode uien, z&p, peterselie liefst[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 bloemige aardappelen 250 ml room 6 eieren 200 ml melk, muskaatnoot, 8 el boter 200 g bloem 350 gr. zalmfilet, peterselie, peper en zout,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het deeg: - 7 vellen bladerdeeg Voor de vulling: - 20 gram olie of boter - 5 ongeboren kippeneitjes (2 grote eieren) - 2-6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 plakjes diepvriesdeeg voor hartige taart, 400gr tartaar, 250 gr. champignons en 250 gr. kastanjechamp., 2 rode uien, z&p, peterselie liefst[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 bloemige aardappelen 250 ml room 6 eieren 200 ml melk, muskaatnoot, 8 el boter 200 g bloem 350 gr. zalmfilet, peterselie, peper en zout,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr bloem 125 gr zachte roomboter 4 eieren 200 ml slagroom 600 gr verse kastanjechampignons (of melange) 150 gr fijngehakte spekblokjes 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Het deeg: 250 gr bloem 125 gr roomboter 1 ei ½ t zeezout 1 el water De vulling en de topping: 250 gr kipfilet 250 gr kastanje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr bloem 125 gr zachte roomboter 4 eieren 200 ml slagroom 600 gr verse kastanjechampignons (of melange) 150 gr fijngehakte spekblokjes 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Het deeg: 250 gr bloem 125 gr roomboter 1 ei ½ t zeezout 1 el water De vulling en de topping: 250 gr kipfilet 250 gr kastanje[...]
Bron: smulweb.nlKippen die lekker vrij buiten lopen en gras en ander groenvoer eten, leggen eitjes met een knalgele dooier. Alles wat je dan weer met die eieren maakt wordt[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten 500 g pompoen 5 eetlepels olijfolie 2 rode uien (in dunne partjes) 2 teentjes knoflook (in plakjes) 1 rode paprika (in reepjes) 250 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 vellen filodeeg (pak, diepvries) 50 g boter 250 g kastanjechampignons 200 g crème fraîche 100 g gorgonzola piccante 48+ 1 ei 1 verse[...]
Bron: ah.nl