Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 59 recepten
voor 6 personen 12 velletjes filodeeg, ontdooid 500 gram gehakt 4 teentjes knoflook 2 grote uien 2 el olijfolie 1 tl kaneel 2 tl komijn (djintan) zout en[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 5 3 eetlepels olijfolie 1 grote ui, fijngesneden 1 bosje lente-ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 kg spinazie,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 12 stuks Eierkorstdeeg 250 gr bloem snufje zout 75 ml water 75 gr boter Vulling gehakt (+/- 100 gr) 1 tl gehaktkruiden ¼ prei 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 theelepels koolzaadolie 100 gr champignons, gewassen en gesneden 170 gr courgette, in dunne plakjes gesneden 150 gr groene[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 450 gr rundergehakt 225 gr varkensgehakt 1 grote ui, versnipperd 1 groene paprika, fijngesneden 2 stengels selderij,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor het deeg: 250 gr bloem 150 gr roomboter 1 ei Beetje zeezout 2 el koud water Voor de vulling: 500 gr witte asperges 200 gr gekookte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 1 pakje diepvries bladerdeeg (450 gr.) ontdooid, - 7 eieren, - 250 ml. crème fraîche - 20 ml. melk, - 3 el. peterselie,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het deeg: - 7 vellen bladerdeeg Voor de vulling: - 20 gram olie of boter - 5 ongeboren kippeneitjes (2 grote eieren) - 2-6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr gehakt HOH 10 plakjes bladerdeeg of een rol (diepvries) 3 dikke stengels prei 8-10 x wortels van een bos verse bospeen (even schrapen)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6 plakjes bladerdeeg, 250 g broccoli, 250 g uien, 2 el olijfolie, 2 teentjes knoflook, 1 groot blik zalm, 3 eieren, 2 el peterselie, 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 plakjes diepvriesdeeg voor hartige taart, 400gr tartaar, 250 gr. champignons en 250 gr. kastanjechamp., 2 rode uien, z&p, peterselie liefst[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het deeg: - 7 vellen bladerdeeg Voor de vulling: - 20 gram olie of boter - 5 ongeboren kippeneitjes (2 grote eieren) - 2-6[...]
Bron: smulweb.nl