Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 portie aardappeldeeg, op smaak gebracht met 1 el fijngehakt vers basilicum, 30 minuten gekoeld Tonijn- en chorizovulling 8[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 200 g Ardenner ham 5 plakjes bladerdeeg, uitgerold tot een lap van 20-25 cm doorsnee Broodkruim van 1 snee brood 25 g roomboter 1 sjalotje,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 1 pakje diepvries bladerdeeg (450 gr.) ontdooid, - 7 eieren, - 250 ml. crème fraîche - 20 ml. melk, - 3 el. peterselie,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr gehakt HOH 10 plakjes bladerdeeg of een rol (diepvries) 3 dikke stengels prei 8-10 x wortels van een bos verse bospeen (even schrapen)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 g Ardenner ham 5 plakjes bladerdeeg, uitgerold tot een lap van 20-25 cm doorsnee Broodkruim van 1 snee brood 25 g roomboter 1 sjalotje,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 1 pakje diepvries bladerdeeg (450 gr.) ontdooid, - 7 eieren, - 250 ml. crème fraîche - 20 ml. melk, - 3 el. peterselie,[...]
Bron: smulweb.nlVorige week gingen mijn ouders naar het eetfestijn van mijn jongere neef zijn school. Jammer genoeg kon ik niet meegaan, doordat er geen vegetarisch werd[...]
Bron: cuisine-celine.blogspot.nlVandaag heb ik een lekker recept voor een hartige quiche met courgette voor je. Het deeg is van volkoren speltmeel, dat gelukkig steeds makkelijker te[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIngrediënten 1 sinaasappel (schoongeboend) 1 el olie 2 sjalotten (in dunne ringen) 500 g spruitjes (schoongemaakt en gehalveerd) 50 ml grand marnier[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bakje Italiaanse kruidenmix (20 g) 4 el olijfolie 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2 netten sjalotten ((a 400 g), in dunne ringen) 1 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g croissantdeeg (blik) 400 g sjalotten 2 el olijfolie 4 eieren 250 ml slagroom (beker) 2 el vloeibare honing 7½ g tijm (bakje) 150[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 50 g ongebrande ongezouten notenmix 3 sjalotten 125 g verse dadels 2 peren 4 eieren 200 ml slagroom 100 g geitenkaas jong belegen 50+ 2[...]
Bron: ah.nlLe Provence is een zonnige regio in het zuidoosten van Frankrijk die onder meer bekend staat om zijn wijnen en prachtige, geurende lavendelvelden. Kenmerkend[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nl