Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
voor 6 personen 6 vellen Filodeeg 2 koffielepel(s) Olijfolie 100 g Camembert, 45+, in dunne reepjes gesneden 125 g Zalm, gerookt, in stukjes gesneden 6 eieren[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 vellen Filodeeg 2 koffielepel(s) Olijfolie 100 g Camembert, 45+, in dunne reepjes gesneden 125 g Zalm, gerookt, in stukjes gesneden 6 eieren[...]
Bron: smulweb.nlOmdat we alweer aan het einde van januari zijn gekomen, is het weer tijd voor de fameuze Foodblogswap! Een groep foodbloggers op Facebook kookt hierbij van[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlIk ben gek op hartige taarten! Je kunt ze helemaal naar eigen smaak beleggen, en ze komen altijd van pas. Je kunt ze als hoofdgerecht serveren, als lunch of[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlVenkel in een groentetaart kom je niet zo gauw tegen. De lichte anijssmaak komt extra tot zijn recht door de toegevoegde dille. Door te spelen met de[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beQuiche Lorraine is de meest bekende onder de quiches en smaakt altijd. Ingrediënten : 4 plakjes diepvries bladerdeeg champignons ui 4 eieren 4 el melk[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIngrediënten 8 plakjes roomboterbladerdeeg ((diepvries), ontdooid) 2 blikjes krab ((a 170 g), uitgelekt) 1 blikje crispy maiskorrels ((300 g), uitgelekt)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 6 plakjes bladerdeeg (diepvries) 3 el olijfolie 600 g gesneden paprika (diepvries) 1 dl melk 6 eieren 200 g zalmsnippers (pakje) 87½ g[...]
Bron: ah.nlQuiche Lorraine is de meest bekende onder de quiches en smaakt altijd. Ingrediënten : 4 plakjes diepvries bladerdeeg champignons ui 4 eieren 4 el melk[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlVenkel in een groentetaart kom je niet zo gauw tegen. De lichte anijssmaak komt extra tot zijn recht door de toegevoegde dille. Door te spelen met de[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.bevoor 4 personen 6 eieren, creme fraiche (ca 200 gram) 4 takjes dille, zeezout, peper, 300 gram garnalen, 250 gram zalmfilet, spinazie uit grote glazen pot[...]
Bron: smulweb.nlVan de plakjes deeg die overbleven na de hartige taart met ham, kaas en salie maakte ik een hartige taart met spinazie en zalm. De springvorm bekleedde ik met[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 6 personen 500 gram witlof, in reepjes gesneden 2 eetlepels boter 1 mespunt nootmuskaat 4 eieren 200 ml volle melk 200 ml room 100 gram gemalen kaas 1[...]
Bron: smulweb.nl2 doosjes saladecups (liefst van Jos Poels), 2 ons bacon, 1 zakje geraspte kaas, 2 eieren, 125 ml. creme fraiche, peper. Voorbereiding Oven voorverwarmen op[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 visbouillontablet 500 g zalmfilet 10 plakjes diepvriesbladerdeeg 1 1/2 eetlepel boter of margarine 2 eetlepels bloem 4 eetlepels paneermeel[...]
Bron: smulweb.nl