Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Ingrediënten 8 plakjes bladerdeeg ((pak 10 plakjes, diepvries), ontdooid) 1/2 knolselderij (a 1 kg) 2 eieren 300 g gehakt half-om-half 1 bekertje crème[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 el olijfolie 2 el boter 5 kleine rode uien, gepeld en in kwarten 3 kleine witlofstronkjes, in kwarten. 250 gr ( butternut) pompoen, geschild[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 el olijfolie 2 el boter 5 kleine rode uien, gepeld en in kwarten 3 kleine witlofstronkjes, in kwarten. 250 gr ( butternut) pompoen, geschild[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 Voor het deeg 150 g bloem 50 g grofgemalen havervlokken ½ theel. gedroogde tijm 100 g harde plantaardige margarine (geschikt[...]
Bron: allrecipes.nl4 pers. voor het aardappeltaartje: 2 grote aardappels - 1 grany smith appel - 1eetl gehakte peterselie - 2 eetl mayonaise - zout en peper. voor de zalm ; 200[...]
Bron: smulweb.nlEen Quiche heet meestal 'Lorraine'; het betreft dan een hartige taart die in ieder geval gevuld is met Spek en Kaas. Lorraine is frans voor Lotharingen, wat[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten voor het deeg: - 185 g bloem - 120 g ijskoude boter, in blokjes - 40 g Parmezaanse kaas, vers geraspt - 2 el zure room - ¼ tl zout - 2[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten 200 ml balsamicoazijn 1 el suiker 500 g witte asperges 2 eieren 125 g crème fraîche 1 teen knoflook 6 plakjes roomboterbladerdeeg (pak 10[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 6 plakken bladerdeeg (diepvries) 4 eieren (M) 1 pakje MonChou pan en oven (200 g) 200 g pittige kaas (geraspt (bijv. Parrano)) 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlMeestal kook ik volgens een recept, verander er wel eens iets aan, maar ik ben toch wel een beetje jaloers op mensen die zo uit de losse pols koken. Het zal[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten voor het deeg: - 185 g bloem - 120 g ijskoude boter, in blokjes - 40 g Parmezaanse kaas, vers geraspt - 2 el zure room - ¼ tl zout - 2[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen * 1 el olijfolie * 2 el boter * 5 kleine rode uien, geschild, in kwarten * 3 kleine stronkjes witlof, in kwarten * 250 g pompoen (liefst[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 1 el olijfolie * 2 el boter * 5 kleine rode uien, geschild, in kwarten * 3 kleine stronkjes witlof, in kwarten * 250 g pompoen (liefst[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 5 plakjes bladerdeeg (diepvries) 2 blikjes roze zalm (Ã 213 g) 1 pot geroosterde paprika's (465 g) ½ zakje verse peterselie (Ã 30 g)[...]
Bron: ah.nlAardappeltaart met Kruidenslaatje Ingrediënten Voor de aardappeltaart: 750 g dikke aardappelen (vastkokend) 150 g Gouda (half-belegen of belegen) 50 g boter 5[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 2 personen Halve rol bladerdeeg, halve bloemkool, 3 eieren, ca 100 ml creme fraiche, ca 200 ml melk, 50 gram ontbijtspek in plakjes, kaas naar smaak,[...]
Bron: smulweb.nl