Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Op een Amerikaanse site vond ik een recept van een Oekraïense dame. Het betreft een heerlijke quiche, gemaakt met een geraspte aardappelkorst en gevuld met[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 6 personen 6 vellen Filodeeg 2 koffielepel(s) Olijfolie 100 g Camembert, 45+, in dunne reepjes gesneden 125 g Zalm, gerookt, in stukjes gesneden 6 eieren[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 vellen Filodeeg 2 koffielepel(s) Olijfolie 100 g Camembert, 45+, in dunne reepjes gesneden 125 g Zalm, gerookt, in stukjes gesneden 6 eieren[...]
Bron: smulweb.nlOmdat we alweer aan het einde van januari zijn gekomen, is het weer tijd voor de fameuze Foodblogswap! Een groep foodbloggers op Facebook kookt hierbij van[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlIk ben gek op hartige taarten! Je kunt ze helemaal naar eigen smaak beleggen, en ze komen altijd van pas. Je kunt ze als hoofdgerecht serveren, als lunch of[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlQuiche Lorraine is de meest bekende onder de quiches en smaakt altijd. Ingrediënten : 4 plakjes diepvries bladerdeeg champignons ui 4 eieren 4 el melk[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIngrediënten 8 plakjes roomboterbladerdeeg ((diepvries), ontdooid) 2 blikjes krab ((a 170 g), uitgelekt) 1 blikje crispy maiskorrels ((300 g), uitgelekt)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 6 plakjes bladerdeeg (diepvries) 3 el olijfolie 600 g gesneden paprika (diepvries) 1 dl melk 6 eieren 200 g zalmsnippers (pakje) 87½ g[...]
Bron: ah.nlQuiche Lorraine is de meest bekende onder de quiches en smaakt altijd. Ingrediënten : 4 plakjes diepvries bladerdeeg champignons ui 4 eieren 4 el melk[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlDeze foto is van het originele recept met bodem Een goed idee om diepvries asperges te verwerken. Ingrediënten voor de vulling : 350 gram asperges (geschild[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 6 eieren, creme fraiche (ca 200 gram) 4 takjes dille, zeezout, peper, 300 gram garnalen, 250 gram zalmfilet, spinazie uit grote glazen pot[...]
Bron: smulweb.nlVan de plakjes deeg die overbleven na de hartige taart met ham, kaas en salie maakte ik een hartige taart met spinazie en zalm. De springvorm bekleedde ik met[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 6 personen 500 gram witlof, in reepjes gesneden 2 eetlepels boter 1 mespunt nootmuskaat 4 eieren 200 ml volle melk 200 ml room 100 gram gemalen kaas 1[...]
Bron: smulweb.nl2 doosjes saladecups (liefst van Jos Poels), 2 ons bacon, 1 zakje geraspte kaas, 2 eieren, 125 ml. creme fraiche, peper. Voorbereiding Oven voorverwarmen op[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 visbouillontablet 500 g zalmfilet 10 plakjes diepvriesbladerdeeg 1 1/2 eetlepel boter of margarine 2 eetlepels bloem 4 eetlepels paneermeel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 bakklare bladerdeegbodem - 400 gr. verse zalm - 200 gr. gerookte zalm - 1 broccoli - 250 gr. mascarpone - 3 eieren - 1 eetlpl verse gehakte[...]
Bron: smulweb.nl