Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 155 recepten
Ingrediënten Porties : 6 2 theelepels koolzaadolie 100 gr champignons, gewassen en gesneden 170 gr courgette, in dunne plakjes gesneden 150 gr groene[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor het deeg: - 7 vellen bladerdeeg Voor de vulling: - 20 gram olie of boter - 5 ongeboren kippeneitjes (2 grote eieren) - 2-6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram kruimige aardappels, zout en peper, 140 gram bloem en no wat voor het bestuiven, nootmuskaat. 60 gram boter en boter om de vorm in te[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 1 pakje diepvries bladerdeeg (450 gr.) ontdooid, - 7 eieren, - 250 ml. crème fraîche - 20 ml. melk, - 3 el. peterselie,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het deeg: 250 gr bloem 150 gr roomboter 1 ei Beetje zeezout 2 el koud water Voor de vulling: 500 gr witte asperges 200 gr gekookte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 15 g boter 1 el olijfolie, extra vergine 225 g uien, in dunne ringen gesneden 1 rode paprika, zonder zaden en fijngesneden 85 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 kant en klaar deeg voor een hartige taart 1 ui, gehakt 1 stengel selderij, gehakt 1 gele paprika, gehakt 1 eetlepel olie 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Beslag 125 g bloem 2 eieren, losgeklopt ½ tl paprikapoeder, mild 300 ml halfvolle melk Gehaktvulling 1 el olijfolie, extra[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 5 3 eetlepels olijfolie 1 grote ui, fijngesneden 1 bosje lente-ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 kg spinazie,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 kg aardappelen (vastkokend) 1 ui 300 ml creme fraiche handje vol verse peterselie 250 gr geraspte kaas 1 pak filodeeg (of[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 500 g Hokkaiodo-pompoen; 150 g blauwe schimmelkaas; paneermeel; peterselie; 2 eieren; gemberpoeder; pepersaus(Tabasco); cashewnoten;evt.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 bakje hazelnoten (95 g) 1 citroen (schoongeboend) 1 bakje platte peterselie (20 g) 5 eieren 300 g geitenkaas ((Bettine Blanc),[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 25 g boter 4 lente-uien in dunne ringen 4 e peterselie, fijn 8 grote eieren 250 ml slagroom sap van 3 sinaasappelen sap van 2 citroenen zout[...]
Bron: smulweb.nl