Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 58 recepten
voor 4 personen 300 gr. gerookte zalmsnippers. 6 grote aardappelen. 1 grote ui. tarwemeel. 1 dl. water. 1,5 dl. room (of 2,5 dl. koksroom) citroenpeper. dille[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram uien 1 kg aardappelen vastkokers 200 gram munsterkaas 2 stuks eieren 0.12 l slagroom 50 gram boter 5 stuks rozemarijntakjes 0.5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram uien 1 kg aardappelen vastkokers 200 gram munsterkaas 2 stuks eieren 0.12 l slagroom 50 gram boter 5 stuks rozemarijntakjes 0.5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 Chorizo van 250 gr. 2 Rode uien 1 Courgette 1 Zak Aardappelpartjes (van Avico bv.) 250 gr. Cherry-tomaatjes 2 Tenen Knoflook Italiaanse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 Chorizo van 250 gr. 2 Rode uien 1 Courgette 1 Zak Aardappelpartjes (van Avico bv.) 250 gr. Cherry-tomaatjes 2 Tenen Knoflook Italiaanse[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 1,5 kg aardappelen 500 gr spek 2 witte uien, fijngehakt 6 tomaten 300 gr geraspte kaas Bereidingswijze Voorbereiding: 10 min[...]
Bron: allrecipes.nlDonderdagavond besloot ik een ovenschotel te maken. We zouden die avond naar de stad gaan en ondanks dat zo'n gerecht lang moet garen, heb je onderwijl wel je[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comIngrediënten 1 zak aardappelpuree (750 g, diepvries) 1 schaal kalkoenfilet ((ca. 320 g), in stukjes) 2 el olie 2 uien (grof gesnipperd) 1 rode paprika[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 rode uien 1 courgette 250 g chorizo 250 g cherrytomaten 600 g aardappelpartjes met knoflook en rozemarijn (diepvries) 100 g botersla 3 el[...]
Bron: ah.nlDit is een van mijn favoriete recepten met spruitjes. Wij eten dit regelmatig in de spruitjestijd. Zelfs mensen die geen spruitjes lusten vinden dit lekker.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlWeer eens wat anders. Wij eten weleens spitskoolstamppot met kerrie en kaas erdoor. Nu dus los van elkaar en wat gehakt. Resultaat was zalig. Wel maak ik de[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl