Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 2 150 gr pasta zout 1 eetlepel olijfolie 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 kleine ui, grof gehakt 125 gr rundergehakt of[...]
Bron: allrecipes.nlKibbeh is een heel populair gerecht in Syrie en Libanon. Kibbeh wordt gemaakt van vlees en tarwe (bulghur), waar heel veel variaties in bestaan. De bekendste[...]
Bron: smulweb.nlKibbeh is een heel populair gerecht in Syrie en Libanon. Kibbeh wordt gemaakt van vlees en tarwe (bulghur), waar heel veel variaties in bestaan. De bekendste[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -3 rijpr stevige peren -150 g oud brood -120 g pure chocolade -3 eieren -melk -90 g rietsuiker -15 g maizena -2 el kaneel -70 g boter -boter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram kruimige aardappels 350 gram burghul (geplette tarwe) 75 gram boter of vloeibare margarine 3 eieren zout, peper 1 ui 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 (oudbakken)stokbrood 2-3 grote appels (Goudrenet) 500 gr kwark 3 eieren 50 gr walnoten 50 gr (blanke) rozijnen kaneelpoeder, vanille suiker[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 100 gram quinoa, 2 venkelknollen, 1 kleine rode ui, 1 teentje knoflook, 1 klein handje zongedroogde tomaatjes, in fijne repen, 1 klein handje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -3 rijpr stevige peren -150 g oud brood -120 g pure chocolade -3 eieren -melk -90 g rietsuiker -15 g maizena -2 el kaneel -70 g boter -boter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram kruimige aardappels 350 gram burghul (geplette tarwe) 75 gram boter of vloeibare margarine 3 eieren zout, peper 1 ui 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 (oudbakken)stokbrood 2-3 grote appels (Goudrenet) 500 gr kwark 3 eieren 50 gr walnoten 50 gr (blanke) rozijnen kaneelpoeder, vanille suiker[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 100 gram quinoa, 2 venkelknollen, 1 kleine rode ui, 1 teentje knoflook, 1 klein handje zongedroogde tomaatjes, in fijne repen, 1 klein handje[...]
Bron: smulweb.nl