Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 eetlepel boter 1 eetlepel plantaardige olie 1 grote ui, gesneden 1/2 groene paprika, in stukken gesneden 1/2 rode paprika, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gram zuurkool 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 2 appels (Elstar of goudreinet) 20 gram boter 1 afgestreken eetlepel suiker eventueel flink[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram zuurkool 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 2 appels (Elstar of goudreinet) 20 gram boter 1 afgestreken eetlepel suiker eventueel flink[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen *25 g boter *500g rundergehakt *1 ui gesnipperd *1 teentje knoflook fijn gehakt *1 prei in ringen *1 tl gedroogde tijm *1 pot rodekool met[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 3 1 ui, gesnipperd boter restjes vlees (gehaktballen, kip, wild of iets anders) 2 appels, geschild, klokhuis verwijderd en in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 1 55 gr boter 1 ui, gesnipperd 1 eetlepel bloem 1 groentebouillon blokje opgelost in 300 ml heet water 110 gr geraspte kaas (ik[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 3 personen 1 kilo aardappelen om te pureren 75 cc melk naar keuze nootmuskaat 400 gram rundergehakt snufje zout en peper 1/2 rode paprika in blokjes 1 ui[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 2 zure appels,geschild en uitgeboord * 200 a 250 gram spekblokjes * 2 uien,in ringen * peper en zout * aardappelpuree,zelfgemaakt of uit een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 1 butternut * 3 appels in stukjes * walnoten * ½ eetl. bloem * 1 theel. zout * 1 theel. nootmuskaatpoeder * ½ kop gesmolten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg runderstoofvlees, 1 eetlepel jeneverbessen gekneusd, 1 kg uien in stukken gehakt, 1 pond tomaten gehalveerd, 125 gr boter, bouillon, 5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 450 gr rode kool met appel (diepvries) * 500 gr rundergehakt * aardappelen (zoveel als je gewend bent) * paneermeel * kerrie * paprikapoeder[...]
Bron: smulweb.nl