Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Ingrediënten Porties: 4 425 gr tonijn uit blik (uitgelekt) 30 gr boter 1 afgestreken theelepel bloem 300 ml melk snufje mosterdpoeder zout en peper 150[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 230 gr conchigliette (pastaschelpjes) 1 blikje (van ong. 200 gr) tonijn, uitgelekt 340 gr hüttenkäse 230 gr zure room 120 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 doosje bladerdeeg (ontdooid) 2 uien (in halve ringen) 4 tomaten (in plakjes, ontveld) 1 stronk broccoli (in roosjes) 2 blikjes tonijn op[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 500 gram bleekselderij; 1 ui; 1 teentje knoflook; 2 eetlepels boter; water; 2 zakjes Maggi Puree voor ovenschotels; 3 vleestomaten; 2 blikjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Pasta, 300 gr. Brocollie, 1 Prei, 1 Rode ui, Doosje champignons, Dragon, Marjolein, Oregano, Basilicum, Kappertjes naar behoefte, 2 tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen ? 40 gr spaghetti ? 1 gehakte ui ? 1 knoflookteentje ? 100 gr champignons in plakjes gesneden ? 3 tomaten ? 50 g tonijn (uit blik, op eigen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg aardappelen (geschild, in dunne plakjes en 10 min voorgekookt) 2 stangen prei (in dunne ringetjes, een paar minuten voorgekookt) 1/2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 doosje bladerdeeg (ontdooid) 2 uien (in halve ringen) 4 tomaten (in plakjes, ontveld) 1 stronk broccoli (in roosjes) 2 blikjes tonijn op[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 500 gram bleekselderij; 1 ui; 1 teentje knoflook; 2 eetlepels boter; water; 2 zakjes Maggi Puree voor ovenschotels; 3 vleestomaten; 2 blikjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Pasta, 300 gr. Brocollie, 1 Prei, 1 Rode ui, Doosje champignons, Dragon, Marjolein, Oregano, Basilicum, Kappertjes naar behoefte, 2 tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen ? 40 gr spaghetti ? 1 gehakte ui ? 1 knoflookteentje ? 100 gr champignons in plakjes gesneden ? 3 tomaten ? 50 g tonijn (uit blik, op eigen[...]
Bron: smulweb.nl