Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
voor 2 personen Vleesvulling: 1 scheutje olijfolie 500 g rundergehakt (of lamsgehakt) 1 teentje knoflook 1 ui 0.5 el kaneelpoeder 0.5 el komijnpoeder 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1-1,5 kilo aardappelen, ± 400 g rundergehakt, 1 ui, teen knoflook, blikje tomatenpuree, oregano, (wijn)zuurkool, rozijnen of ananas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kuikenbouten, flink op smaak gebracht met zout en zwarte peper 2 grote uien, in dunne halve ringen hand vol rozijnen 1 kop tomatenketchup[...]
Bron: smulweb.nlKibbeh is een heel populair gerecht in Syrie en Libanon. Kibbeh wordt gemaakt van vlees en tarwe (bulghur), waar heel veel variaties in bestaan. De bekendste[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 g rijst 700 ml kippenbouillon 1 laurierblad 600 g kabeljauw of koolvis in stukken(kan ook uit diepvries) 2+1/2 e citroensap 1 volle t vis[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Vleesvulling: 1 scheutje olijfolie 500 g rundergehakt (of lamsgehakt) 1 teentje knoflook 1 ui 0.5 el kaneelpoeder 0.5 el komijnpoeder 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1-1,5 kilo aardappelen, ± 400 g rundergehakt, 1 ui, teen knoflook, blikje tomatenpuree, oregano, (wijn)zuurkool, rozijnen of ananas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kuikenbouten, flink op smaak gebracht met zout en zwarte peper 2 grote uien, in dunne halve ringen hand vol rozijnen 1 kop tomatenketchup[...]
Bron: smulweb.nlKibbeh is een heel populair gerecht in Syrie en Libanon. Kibbeh wordt gemaakt van vlees en tarwe (bulghur), waar heel veel variaties in bestaan. De bekendste[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 g rijst 700 ml kippenbouillon 1 laurierblad 600 g kabeljauw of koolvis in stukken(kan ook uit diepvries) 2+1/2 e citroensap 1 volle t vis[...]
Bron: smulweb.nlDit recept heb ik uit de NRC van gisteren. Een tropische verrassing in Hollandse kaas is keshi yena uit Curaçao. Oorspronkelijk was keshi yena –[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze periode heb ik het heel druk met mijn werk en dan gebeurd het soms dat ik naar een pakje of zakje grijp om snel wat op tafel te kunnen zetten. Toch merk[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nl