Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Porties : 3 Vulling 600ml kippenbouillon 1 eetlepel Dijon mosterd 4 eetlepels slagroom 2 eetlepels boter 170g krabvlees uit blik 170g[...]
Bron: allrecipes.nlEnthousiast had ik mijn nieuwe boek "De banketbakker" van Cees Holtkamp (de frequente bezoekers van mijn blog weten inmiddels wie dat is... ;) meegenomen naar[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 2 personen Omelet 4 eieren, losgeklopt 60ml slagroom Zout en peper Vulling 600ml kippenbouillon 1 eetlepel Dijon mosterd 4 eetlepels slagroom 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 30 g boter 15 g bloem 100 ml halfvolle melk 1 blikje makreelfilet naturel ((110 g), uitgelekt en losgehaald) 2 el platte peterselie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 aardappelen (vastkokend, geschild) 500 g broccoli (in kleine roosjes) 2 el olijfolie 2 uien (in ringen) 2 blikjes tonijnmoot (in olijfolie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 blikjes tonijn op water (a 200 g) 1 rode ui 2 teentjes knoflook 6 zongedroogde tomaten (potje a 320 ml) 5 eieren 50 ml halfvolle melk 2[...]
Bron: ah.nlHou je van lekker, licht, makkelijk, snel, Aziatisch en koolhydraatarm? dan is dit het perfecte recept voor een heerlijke smaakvolle maaltijd. Je kan met de[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlVan Cees Holtkamp kan je alleen maar de allerbeste gevulde eieren verwachten, al sinds jaren heeft patisserie Holtkamp de koninklijke familie als klant. Op[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk maak regelmatig dit recept voor een omelet met heel veel ui als bijgerecht bij groente en aardappels. Een vegetarisch alternatief, zodat we niet steeds naar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 6 hardgekookte eieren, 1 dl. zure room, 150 g. Hollandse garnalen , 2 eetlepels fijngesneden bieslook, 2 eetlepels zachte boter, peper en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Voor het bakken van de "tortilla" eieren (ongeveer 8 tortillas) - 6 eieren - 125ml melk - 2 eetlepels bloem - 1 theelepel peterselie - beetje[...]
Bron: smulweb.nlVOOR VULLING: 1 blikje tonijn in olie, uitgelekt en uit elkaar gevlokt 1 ansjovis, in stukjes 1 kleine ui, fijn 1 teen knoflook, fijn 2 tomaten uit blik met[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 125 gr ansjovis ingelegd in zout 350 gr zwarte olijven, ontpit 150 gr kappertjes, uitgelekt 1-3 el citroensap ca. 2 dl olijfolie zout, peper[...]
Bron: smulweb.nlAltijd een GROOT succes op feestjes en zo simpel om te maken: gevulde eieren. Ik persoonlijk ben er compleet verzot op, met name omdat ze zo nostalgisch[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEigenlijk ben ik nooit echt een fan van pizza's geweest. Ik mocht ze ook nooit, want ik at óf zoutarm, óf koolhydraatbeperkt. In beide diëten past geen pizza,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl