Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 94 recepten
Ingrediënten Porties : 3 Vulling 600ml kippenbouillon 1 eetlepel Dijon mosterd 4 eetlepels slagroom 2 eetlepels boter 170g krabvlees uit blik 170g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 24 gevulde eieren Zelfgemaakte mayonaise 2 eidooiers, op kamertemperatuur 1 teentje knoflook 120 ml plantaardige olie 1 snufje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 6 eieren 3 el halfvolle melk 6 pruimtomaten (pomodori), overlangs gehalveerd 4 dikke sneetjes volkorenbrood 3 el créme fraîche[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 plakje gerookte zalm, in vier gelijke stukken gesneden 1 eetlepel mierikswortelsaus 1 theelepel citroensap 100 ml room (met[...]
Bron: allrecipes.nl10 Eieren 2 eetlepels mayonaise 1 theelepel mosterd snufje zout/peper Bereidingswijze Een lekker hapje of bij een koud buffet, of als Tapas De eieren 8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 eieren de schillen van 1 ui 1 blikje tonijn 2 eetlepels mayonaise 1 eetlepel ketchup 1 doosje tuinkers Bereidingswijze Leg de eieren in een[...]
Bron: smulweb.nl4 eieren, 500 gram champignons, 1 ui, (optie 1 teen knoflook)1 potje zure room of creme fraiche, peterselie, bieslook, zout, peper en olijfolie. Eventuuel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 g gerookte zalm 100 g hüttenkäse 2 eetlepels verse bieslook, fijngesneden 1 eetlepel dille (vers of diepvries), fijngesneden 75[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 eieren 50 ml melk of room zout en versgemalen peper 1 eetl. olie of boter 150 g gerookte zalm 100 g ricotta 1/2 bosje dille, grof gehakt sap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 4 eieren 3 eetlepels melk zout versgemalen zwarte peper 2 theelepels kerriepoeder 40 gram boter 75 g prei 1 potje (olijven)tapenade[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram basmatirijst, 200 cl water, 70 cl mirin (zoete rijstwijn).; 3 winterwortels, 1 paksoi, 100 gram shitake, 1 bos lenteui, 2 vellen[...]
Bron: smulweb.nlJa zeg, waarom eigenlijk ook niet? Gevulde eieren: zó jaren '70. Of was het nou '60? Wellicht worden gevulde eieren opeens weer zó 2011. Loop ik zowaar in[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comEnthousiast had ik mijn nieuwe boek "De banketbakker" van Cees Holtkamp (de frequente bezoekers van mijn blog weten inmiddels wie dat is... ;) meegenomen naar[...]
Bron: mangerie.blogspot.com