Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
voor 4 personen 2 (grote) gedroogde shiitakes 3 eieren (losgeklopt 200 ml) 150 ml warme (kippen)bouillon of water (40-50*C) 1/4 theel. zout 1 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 6 eieren 2 el melk 30 g boter 4 el zure room 1 tl wasabi 4 norivelletjes 150 gr gerookte zalm 50 ml Japanse sojasaus (kikkoman) Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 (grote) gedroogde shiitakes 3 eieren (losgeklopt 200 ml) 150 ml warme (kippen)bouillon of water (40-50*C) 1/4 theel. zout 1 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: 150 gr taugé 6 lente-uien of stukje prei 1 plakje verse gember 4 eieren 2,5 dl kippenbouillon sojasaus olie sesamolie suiker maizena zout[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAlweer barbecueën... Je hebt iets te vieren en daarom heb je vrienden, familie of kennissen uitgenodigd om te komen eten! Het wordt prachtig weer…. Je[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlWat voor eieren eten wij met de Pasen? Bij Pasen horen eieren! Van chocolade natuurlijk… en kippeneieren. Wij vinden het heel normaal om eieren te eten.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 6 eieren 2 el Japanse sojasaus 6 el zonnebloemolie 4 cm gember 600 g Chinese roerbakmix 6 el woksaus sweet & sour 125 g ijsgarnalen 600 g 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 eieren (M) 2 eetlepels olie 1 eetlepel geroosterde sesamzaadjes (zakje) 2 sushi norivellen 5 cm verse gemberwortel 4 eetlepels Japanse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 6 eieren 2 el melk 30 g boter 4 el zure room 1 tl wasabi 4 nori-vellen 150 g gerookte zalm 50 ml Japanse sojasaus zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlHet voordeel van een omelet vind ik dat je er zo heerlijk mee kunt variëren. Dit keer koos ik voor kipfilet en oosterse roerbakgroenten. Met pindasaus,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHet voordeel van een omelet vind ik dat je er zo heerlijk mee kunt variëren. Dit keer koos ik voor kipfilet en oosterse roerbakgroenten. Met pindasaus,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDe foodblogswap, voor wie het niet kent, even een woordje uitleg. Elke maand kan je je inschrijven in een groep op Facebook, Foodbloggers, om mee te doen aan[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beEen omelet kun je natuurlijk prima in een pan bakken, maar deze repen bakte ik in een bakvorm in de oven. Handig voor bij een buffet, voor onderweg en ook leuk[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVan de Surinaamse kip van gisteren bleef nog wat over en ik maakte daarmee een nieuw gerecht. Het werd rijst met edamame (soja)boontjes en een Japans-achtige[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAf en toe sta ik het mezelf toe om een loempia van de Chinees te eten. Heerlijk! Toch doe ik dat niet heel vaak, want er zit een flinke deeglap aan de[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl