Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten 8 eieren 6 el zonnebloemolie 800 g Chinese roerbakmix (zak à 400 g) 4 el ketjap manis 350 ml tomato frito (pak, tomatensaus) 3 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 1 160 gr gekookte witte of bruine rijst 2 dunne plakjes gekookte ham, in blokjes 30 ml (2 eetlepels) ketchup 1 plak jong belegen[...]
Bron: allrecipes.nlOngeveer 10 eieren (hardgekookt) Stuk santen 1 cm. met 2 dl water. 500 ml boullion. 1 middel ui (gesnipperd) 1 teen knoflook gesnipperd. 2 theelepels sambal[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten 4 eieren 2 sjalotten 1 teentje knoflook 2 lomboks ½ tl trassie zout 1 prei 3 takjes selderij mespunt suiker boter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten 4 eieren 2 sjalotten 1 teentje knoflook 2 lomboks ½ tl trassie zout 1 prei 3 takjes selderij mespunt suiker boter[...]
Bron: smulweb.nlWat voor eieren eten wij met de Pasen? Bij Pasen horen eieren! Van chocolade natuurlijk… en kippeneieren. Wij vinden het heel normaal om eieren te eten.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlLaat ik het simpel houden en zeggen dat ik minstens zo lekker heb gegeten als gister, wanneer niet lekkerder (hihi). Ik heb 's middags maar warm gegeten, eet[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten 6 eieren 2 el Japanse sojasaus 6 el zonnebloemolie 4 cm gember 600 g Chinese roerbakmix 6 el woksaus sweet & sour 125 g ijsgarnalen 600 g 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ zak tijgergarnalen (rauw en gepeld (zak 500 g, diepvries), ontdooid) 4 el zonnebloemolie 125 g sugar snaps (schoongemaakt) 125 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 g sugar snaps 1 vleestomaat 2 sjalotjes 4 eetlepels olie 1 pak roerbaktofu ( fijngekruid (200 g)) 1 teentje knoflook versgemalen peper 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g basmatirijst ½ pakje tofu naturel (a 375 g) 4 eetlepels sojasaus (flesje a 150 ml) 6 eieren (M) 1 theelepel sambal 5 eetlepels[...]
Bron: ah.nlDe idee voor dit recept kreeg ik van een collega. Het heeft zijn oorspro ng in de Indonesische keuken, maar ik kon het natuurlijk niet laten om het naar eigen[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlWij hebben Aromat en de Japanners hebben furikake, en hoewel ik Aromat sinds mijn jeugd al niet meer heb gegeten (tot mijn verbazing bestaat het nog steeds!),[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen Iraanse rijst: 2 koppen basmati rijst Bosje verse koriander 2 uien in ringen gesneden 1 bouillon blokje 1 tl. koriander 1 tl. kaneel 1/2 tl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 eieren hardgekookt 1 ui, in vieren gesneden 2 teentjes knoflook, gehalveerd 2 groene lomboks, van zaadjes ontdaan en in grote stukken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Iraanse rijst: 2 koppen basmati rijst Bosje verse koriander 2 uien in ringen gesneden 1 bouillon blokje 1 tl. koriander 1 tl. kaneel 1/2 tl.[...]
Bron: smulweb.nl