Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 el zonnebloemolie 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, in plakjes gesneden 2,5 cm verse gember, geschild en fijngesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlOngeveer 10 eieren (hardgekookt) Stuk santen 1 cm. met 2 dl water. 500 ml boullion. 1 middel ui (gesnipperd) 1 teen knoflook gesnipperd. 2 theelepels sambal[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 6 2 theelepels sesamolie 1 eetlepel extra vergine olijfolie 1 kleine rode Spaanse peper, fijngehakt 1 theelepel vers geraspte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: 150 gr taugé 6 lente-uien of stukje prei 1 plakje verse gember 4 eieren 2,5 dl kippenbouillon sojasaus olie sesamolie suiker maizena zout[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWeer een recept van Annabel Langbein. Net als de andere gerechten is dit ook weer goed van te voren klaar te maken. Laat je niet afschrikken door de lange[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 6 eieren 2 el Japanse sojasaus 6 el zonnebloemolie 4 cm gember 600 g Chinese roerbakmix 6 el woksaus sweet & sour 125 g ijsgarnalen 600 g 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g pandanrijst 8 henneneitjes (doos 10 stuks) ½ bakje amandelschaafsel (a 55 g) 3 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 1 rode[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 g sugar snaps 1 vleestomaat 2 sjalotjes 4 eetlepels olie 1 pak roerbaktofu ( fijngekruid (200 g)) 1 teentje knoflook versgemalen peper 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 eieren (M) 2 eetlepels olie 1 eetlepel geroosterde sesamzaadjes (zakje) 2 sushi norivellen 5 cm verse gemberwortel 4 eetlepels Japanse[...]
Bron: ah.nlDe idee voor dit recept kreeg ik van een collega. Het heeft zijn oorspro ng in de Indonesische keuken, maar ik kon het natuurlijk niet laten om het naar eigen[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlVorige week mocht ik een ganse week "genieten" van een zeer zware verkoudheid met als extraatje wat griepsymptomen erbij. Elke dag weer voelde ik me enkel zo[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beAch, het bescheiden gevulde eitje. Ik vind het altijd zo… lief, schattig, truttig ook. En gewild. Laten we eerlijk zijn; van alle hapjes op een feestje[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe foodblogswap, voor wie het niet kent, even een woordje uitleg. Elke maand kan je je inschrijven in een groep op Facebook, Foodbloggers, om mee te doen aan[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beEen klassiek Indiaas gerecht. Hardgekookte eieren gehuld in een tomatensaus gekruid met kardemom, komijn en kaneel. De saus kan je een dag van te voren[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAf en toe sta ik het mezelf toe om een loempia van de Chinees te eten. Heerlijk! Toch doe ik dat niet heel vaak, want er zit een flinke deeglap aan de[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl