Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten Porties : 4 20 g boter 1 kleine ui, heel fijn gesneden 1 knoflookteentje, uitgeperst 1 el kerriepasta 1 blik fijngesneden tomaten, circa 200[...]
Bron: allrecipes.nlOngeveer 10 eieren (hardgekookt) Stuk santen 1 cm. met 2 dl water. 500 ml boullion. 1 middel ui (gesnipperd) 1 teen knoflook gesnipperd. 2 theelepels sambal[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten 4 eieren 2 sjalotten 1 teentje knoflook 2 lomboks ½ tl trassie zout 1 prei 3 takjes selderij mespunt suiker boter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten 4 eieren 2 sjalotten 1 teentje knoflook 2 lomboks ½ tl trassie zout 1 prei 3 takjes selderij mespunt suiker boter[...]
Bron: smulweb.nlSnelle en lekkere hap Geen zin om lang in de keuken te staan? Toch iets gezonds op tafel zetten? Deze maaltijd-omelet (een soort Foe-Yong-Hai) met knapperige[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlWat voor eieren eten wij met de Pasen? Bij Pasen horen eieren! Van chocolade natuurlijk… en kippeneieren. Wij vinden het heel normaal om eieren te eten.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlWeer een recept van Annabel Langbein. Net als de andere gerechten is dit ook weer goed van te voren klaar te maken. Laat je niet afschrikken door de lange[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlChantal vertelt wat je voor leuke dingen kunt doen met een simpele omelet: Eieren zijn zeer veelzijdig: je kunt ze koken, bakken, pocheren, roerei van maken of[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten 100 g sugar snaps 1 vleestomaat 2 sjalotjes 4 eetlepels olie 1 pak roerbaktofu ( fijngekruid (200 g)) 1 teentje knoflook versgemalen peper 1[...]
Bron: ah.nlHier weer eens een nieuw receptje. Het is een beetje fusion (denk ik). Het zou een voorbeeld-recept zijn voor de schijf van vijf, maar ja, die is afgeschreven.[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlChantal vertelt wat je voor leuke dingen kunt doen met een simpele omelet: Eieren zijn zeer veelzijdig: je kunt ze koken, bakken, pocheren, roerei van maken of[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDe idee voor dit recept kreeg ik van een collega. Het heeft zijn oorspro ng in de Indonesische keuken, maar ik kon het natuurlijk niet laten om het naar eigen[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIn de Perzische en Afghaanse keuken zijn omelets met groenten en kruiden erg populair. Ze zijn erg voedzaam en vaak makkelijk te bereiden. Deze variant vergt[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlEen klassiek Indiaas gerecht. Hardgekookte eieren gehuld in een tomatensaus gekruid met kardemom, komijn en kaneel. De saus kan je een dag van te voren[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen Iraanse rijst: 2 koppen basmati rijst Bosje verse koriander 2 uien in ringen gesneden 1 bouillon blokje 1 tl. koriander 1 tl. kaneel 1/2 tl.[...]
Bron: smulweb.nl