Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor 4 personen 1 stokbrood of (oud)brood 1 teen knoflook extra vierge olijfolie peper en zout (uit molen) 5 rijpe tomaten 1 bosje basilicum witte wijnazijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 Oliedip 5 eetlepels olijfolie 2 eetlepels balsamico-azijn zout en peper naar smaak 1/2 theelepel Italiaanse kruiden Caprese[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen De gemarineerde sjalotringen: 1 sjalot 1⁄2 dl sherryazijn (of rijstazijn) de guacamole: 2 rijpe avocado`s 1⁄2 limoen peper zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 stokbrood of (oud)brood 1 teen knoflook extra vierge olijfolie peper en zout (uit molen) 5 rijpe tomaten 1 bosje basilicum witte wijnazijn[...]
Bron: smulweb.nlToen we op vakantie waren op texel hadden we na een stevige vliegertocht ontzettende trek. Zoals gebruikelijk zetelde we ons in de comfortabele zitbanken bij[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIngrediënten 4 el pesto (alla rucola (potje 190 g)) 2 bekertjes crème fraîche (a 125 ml) 2 tenen knoflook 6 el olijfolie 2 bakjes cherrytomaten ((a 250[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 Frans stokbrood 6 el olijfolie ½ schaal gekookte rode bieten ((a 500 g), geschild) 1 el balsamicoazijn (flesje 250 ml) ½ bakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 vleestomaat 2 theelepels gedroogde dragon 8 witte asperges (gekookt (zie tip)) ½ courgette 4 eieren 1 zakje verse basilicum 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 sjalotje (Biologisch) 2 avocado's 6 cherrytomaatjes 2 theelepels witte wijnazijn 4 eetlepels olijfolie (extra vierge (Biologisch)) zeezout[...]
Bron: ah.nlEr was hier thuis nog wat wit stokbrood over en hoewel ik zelf eigenlijk zelden witbrood eet vond ik het ook zonde om het weg te gooien. Maar wat doe je met[...]
Bron: zoetzuurtje.blogspot.nlvoor 4 personen Voor het brood: 6 sneetjes wittebrood ,6 eetlepels olijfolie,2 teentjes knoflook,1 tomaat voor de tapenade: 125 kappertjes op azijn, 250 gr[...]
Bron: smulweb.nlBruschetta is geroosterd brood met knoflook, zout en olijfolie. Bruschetta wordt in Toscane als voorgerecht geserveerd. Ingrediënten Stevig spelt[...]
Bron: smulweb.nlStevig wit brood (b.v. ciabatta of pain de campagne), enkele tomaten, knoflook, olijfolie (liefst koudgeperste extra virgine), balsamico azijn, grofgemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het brood: 6 sneetjes wittebrood ,6 eetlepels olijfolie,2 teentjes knoflook,1 tomaat voor de tapenade: 125 kappertjes op azijn, 250 gr[...]
Bron: smulweb.nl