citroentaart recept jamie oliver | receta vispotje | appelcake smulweb | chinese tomatensoep smulweb | pompoensoep met gehakt | mager recept met prei en ham che | vis met kaasfondue
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Snacks zonder gerookte kip

Gevonden 13 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Italiaanse hapjes

Ingrediënten Porties : 4 Oliedip 5 eetlepels olijfolie 2 eetlepels balsamico-azijn zout en peper naar smaak 1/2 theelepel Italiaanse kruiden Caprese[...]

Bron: allrecipes.nl
Bruschetta van desembrood met tomaat en[...]

Een zomerse dag… Zo’n prachtige lentedag als vandaag roept om een zonnige lunch. Dus snel het desembrood in plakken gesneden, geroosterd en belegd[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl

Bruschetta met 2 soorten beleg

Als voorafje heb ik bruschetta’s gemaakt, 2 verschillende soorten. Een variant met tomaat en hüttenkäse en een variant met avocado en surimikrab. Ze zijn[...]

Bron: sufoodnotes.blogspot.nl
Apero Time: Bruschetta's met tomaten,[...]

Apero's: I love it !! Dit is een super gemakkelijk voorafje bij de aperitief. Weinig werk en toch relatief veel eten :-) Voor 4 personen: 1 stokbrood: ik koop[...]

Bron: jules-eat-shop-love.blogspot.be
Kookworkshop bij Nijhof Woonwaren in[...]

Vanmiddag een kookworkshop gevolgd bij het ruim gesorteerde woonwarenhuis Nijhoff in Baarn om alvast in kerststemming te geraken en geinspireerd te worden met[...]

Bron: fareladolcevita.blogspot.nl
Bruschette met biet en tomaat

Ingrediënten 1 Frans stokbrood 6 el olijfolie ½ schaal gekookte rode bieten ((a 500 g), geschild) 1 el balsamicoazijn (flesje 250 ml) ½ bakje[...]

Bron: ah.nl
Bruschetta met rode biet en geitenkaas

Verse bietjes uit de tuin, wat is dat toch heerlijk! Voorheen kookte ik ze altijd maar de laatste jaren rooster ik ze in de oven, we vinden het lekkerder en ik[...]

Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl
Aardbei bruschetta

Er was hier thuis nog wat wit stokbrood over en hoewel ik zelf eigenlijk zelden witbrood eet vond ik het ook zonde om het weg te gooien. Maar wat doe je met[...]

Bron: zoetzuurtje.blogspot.nl
Bruschetta

750 gram Roma tomaten, grote teen knoflook, half bosje bascilicum, halve eetlepel gedroogde oregano, olijfolie, 2 eetlepels zwarte balsamico, 1 theelepel[...]

Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl
Hapjes met Vijgen

Twee voorgerechtjes met vijgen. Het eerste is snel te maken en erg lekker. Ingrediënten: 4 mooie vijgen 2 el (tijm)honing 1 takje rozemarijn 4 plakjes rauwe[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Hapjes met Gerookte Eendenborst en Vijgen

Ingrediënten: gerookte eendenborst (in dunne plakjes) (nu in het assortiment bij Lidl) verse vijgen stokbrood krenten brie1 rucola balsamicocrème olijfolie[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Bruschetta

Bruschetta is geroosterd brood met knoflook, zout en olijfolie. Bruschetta wordt in Toscane als voorgerecht geserveerd. Ingrediënten Stevig spelt[...]

Bron: smulweb.nl
Bruschetta

Stevig wit brood (b.v. ciabatta of pain de campagne), enkele tomaten, knoflook, olijfolie (liefst koudgeperste extra virgine), balsamico azijn, grofgemalen[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy