Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten Porties : 4 Oliedip 5 eetlepels olijfolie 2 eetlepels balsamico-azijn zout en peper naar smaak 1/2 theelepel Italiaanse kruiden Caprese[...]
Bron: allrecipes.nlEen zomerse dag… Zo’n prachtige lentedag als vandaag roept om een zonnige lunch. Dus snel het desembrood in plakken gesneden, geroosterd en belegd[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAls voorafje heb ik bruschetta’s gemaakt, 2 verschillende soorten. Een variant met tomaat en hüttenkäse en een variant met avocado en surimikrab. Ze zijn[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nlApero's: I love it !! Dit is een super gemakkelijk voorafje bij de aperitief. Weinig werk en toch relatief veel eten :-) Voor 4 personen: 1 stokbrood: ik koop[...]
Bron: jules-eat-shop-love.blogspot.beVanmiddag een kookworkshop gevolgd bij het ruim gesorteerde woonwarenhuis Nijhoff in Baarn om alvast in kerststemming te geraken en geinspireerd te worden met[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIngrediënten 1 Frans stokbrood 6 el olijfolie ½ schaal gekookte rode bieten ((a 500 g), geschild) 1 el balsamicoazijn (flesje 250 ml) ½ bakje[...]
Bron: ah.nlVerse bietjes uit de tuin, wat is dat toch heerlijk! Voorheen kookte ik ze altijd maar de laatste jaren rooster ik ze in de oven, we vinden het lekkerder en ik[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlEr was hier thuis nog wat wit stokbrood over en hoewel ik zelf eigenlijk zelden witbrood eet vond ik het ook zonde om het weg te gooien. Maar wat doe je met[...]
Bron: zoetzuurtje.blogspot.nl750 gram Roma tomaten, grote teen knoflook, half bosje bascilicum, halve eetlepel gedroogde oregano, olijfolie, 2 eetlepels zwarte balsamico, 1 theelepel[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlTwee voorgerechtjes met vijgen. Het eerste is snel te maken en erg lekker. Ingrediënten: 4 mooie vijgen 2 el (tijm)honing 1 takje rozemarijn 4 plakjes rauwe[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: gerookte eendenborst (in dunne plakjes) (nu in het assortiment bij Lidl) verse vijgen stokbrood krenten brie1 rucola balsamicocrème olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBruschetta is geroosterd brood met knoflook, zout en olijfolie. Bruschetta wordt in Toscane als voorgerecht geserveerd. Ingrediënten Stevig spelt[...]
Bron: smulweb.nlStevig wit brood (b.v. ciabatta of pain de campagne), enkele tomaten, knoflook, olijfolie (liefst koudgeperste extra virgine), balsamico azijn, grofgemalen[...]
Bron: smulweb.nl