Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Kerstomaatjes-champignonhoedjes-boursin-bieslook en peterselie. Hulpmiddelen Een oven. Voorbereiding Tomaatjes wassen en opensnijden en uithollen,champignons[...]
Bron: smulweb.nl6 kg gehakt 40 gr mosterd 1 bosje peterselie 250 gr broodkruimels peper zout bladerdeeg Bereidingswijze Hak de peterselie fijn. Meng het gehakt, mosterd,[...]
Bron: smulweb.nlDe feestdagen komen er weer aan! Hoe ga jij die overleven? Met deze lekkere, gezondere hapjes! Het eerste recept bevat Superfood Peulvruchten . Dit uitermate[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlDe recepten en boeken van Yvette van Boven zijn fantastisch om mee te werken. Vandaag maak ik uit het boek Home Made de Oeuf Cocotte , een klein schaaltje uit[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlHad nog nooit nacho's gegeten, laat staan klaargemaakt. Dit is volgens mij niet de typical manner om het klaar te maken ook, maar geslaagd was het wel. Heb[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten 2 el olijfolie 40 g boter 4 el bloem 500 ml melk 2 pakjes Campofrio Jamón Serrano ((Spaanse ham, a 80 g), in reepjes) 2 eieren 150 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g chorizo ((worst), in blokjes) 1 grote ui (gesnipperd) 1 rode paprika (in blokjes) 1 gele paprika (in blokjes) 1 tl oregano 1 pak mix[...]
Bron: ah.nlVorig jaar maakte ik allerlei preikoekjes, helaas nog steeds niet beschreven hier, maar gisteren bakte ik een koekje van het vruchtvlees van een pompoen. Het[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlBeetje prakken, beetje mengen… Hier is niets lastigs aan. Gewoon een ouderwets Hollands viskoekje. De panko vind ik lekkerder dan gewone paneermeel. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEmpanadas uit het zuidelijkste stadje ter wereld . Empanadas de Atun De inwoners van Ushuaia in Argentinië houden stug vol dat ze aan het einde van de wereld[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKroketten van Cees Holtkamp Banketbakkerij Holtkamp is een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. In 1969 begon Cees Holtkamp, als zoon van een bakker, met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZalm Kroketjes Als hapje of bij de lunch Deze zalm kroketjes smaken altijd. Lekker glaasje erbij en ze happen lekker weg. en weer eens iets anders dan de kip[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlBelgische Garnalenkroketjes Ingredienten: 500 gram grijze garnalen (gepeld) 4 blaadjes gelatine 90 gram boter 120 gram bloem 300 gram gevogelte bouillon (kip,[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl