Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor viskoekjes 400 g witte vis (kabeljauw of koolvis, je kan ook verse tonijn of zalm gebruiken) 1 teentje knoflook, fijn oregano, fijn tijm, fijn[...]
Bron: smulweb.nlZalm Kroketjes Als hapje of bij de lunch Deze zalm kroketjes smaken altijd. Lekker glaasje erbij en ze happen lekker weg. en weer eens iets anders dan de kip[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten 1 boule beurre (brood) 2 tenen knoflook 4 el extra vierge olijfolie 250 g chorizo pamplona (plakjes) 300 g boerenkool 250 g buffelmozzarella[...]
Bron: ah.nlHet kerstmenu voor mijn blog is al een tijdje klaar, maar... Delhaize en meer bepaald Jeroen De Pauw zijn roet in het eten komen gooien. Figuurlijk wel te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak toegedicht aan[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlAfgelopen zondag de verjaardagen van Yuri en Ian gevierd, het was heerlijk weer, we konden lekker met z'n allen buiten zitten! Heel wat anders dan het[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlHeel makkelijk, heel krokant en maar 10 minuten oventijd. Ingrediënten: 500 gr rundergehakt met 20% vet 2 tenen knoflook flink wat (2 cups) gemengde gehakte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 6 personen 250 gram surimi 2 el mayonnaise 1 ei, losgeklopt 1/2 tl tabasco 1 tl worcestershire saus 2 el (1 stengel) bleekselderij, in superfijne blokjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen - 250 gram rundergehakt of rundertartaar - borrelglaasje whisky - scheutje olijfolie - 2 eieren - bladerdeeg - worchestersauce - peper, zout[...]
Bron: smulweb.nlVoor de bruschetta: 3 rijpe tomaten, 5 teentjes knoflook, 4 olijven, theelepel kappertjes, (evt. 3 gedroogde tomaten in olie) basilicum verder: een zak kant[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 250 gram surimi 2 el mayonnaise 1 ei, losgeklopt 1/2 tl tabasco 1 tl worcestershire saus 2 el (1 stengel) bleekselderij, in superfijne blokjes[...]
Bron: smulweb.nl