Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
De drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak van W.Allen). Vooral[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlvoor 4 personen 1 stokbrood scheut olijfolie met knoflook van Oil & Vinegar 3 eetl. bruschetta kruiden van Oil & Vinegar 2 sjalotjes 15 cherrytomaatjes 30 g.[...]
Bron: smulweb.nlDe feestdagen komen er weer aan! Hoe ga jij die overleven? Met deze lekkere, gezondere hapjes! Het eerste recept bevat Superfood Peulvruchten . Dit uitermate[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlZalm Kroketjes Als hapje of bij de lunch Deze zalm kroketjes smaken altijd. Lekker glaasje erbij en ze happen lekker weg. en weer eens iets anders dan de kip[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten 300 g spaghetti 2 el olijfolie 2 tenen knoflook (in plakjes) 1 rode peper (fijngesneden) 2 bakjes romaatjes ((a 250 g), gehalveerd) 1 potje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 limoenen 5 eetlepels olijfolie extra vierge 1 eetlepel verse rozemarijn ((zakje a 20 g), fijngesneden) 1 teen knoflook (geperst) 1 mespunt[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 boule beurre (brood) 2 tenen knoflook 4 el extra vierge olijfolie 250 g chorizo pamplona (plakjes) 300 g boerenkool 250 g buffelmozzarella[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ciabatta (brood) 2 el olijfolie ½ teen knoflook 2 blikjes tonijn in olijfolie ((a 160 g), uitgelekt) ½ blik cannellinibonen ((a[...]
Bron: ah.nlHet kerstmenu voor mijn blog is al een tijdje klaar, maar... Delhaize en meer bepaald Jeroen De Pauw zijn roet in het eten komen gooien. Figuurlijk wel te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak toegedicht aan[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlAltijd goed als hapje bij de borrel of als voorgerecht… Snijd een stokbrood in dunne plakjes van 1 cm en rooster ze in de oven totdat ze knapperig zijn.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZalm Kroketjes Als hapje of bij de lunch Deze zalm kroketjes smaken altijd. Lekker glaasje erbij en ze happen lekker weg. en weer eens iets anders dan de kip[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlAfgelopen zondag de verjaardagen van Yuri en Ian gevierd, het was heerlijk weer, we konden lekker met z'n allen buiten zitten! Heel wat anders dan het[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlHeel makkelijk, heel krokant en maar 10 minuten oventijd. Ingrediënten: 500 gr rundergehakt met 20% vet 2 tenen knoflook flink wat (2 cups) gemengde gehakte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVan een pak "4 frische Flammkuchenböden" van tante Fanny kun je leuke hapjes voor bij het aperitief maken. De plakken zijn 17 x 27 cm en er passen twee plakken[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 10 personen - 250 gram rundergehakt of rundertartaar - borrelglaasje whisky - scheutje olijfolie - 2 eieren - bladerdeeg - worchestersauce - peper, zout[...]
Bron: smulweb.nl