Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 78 recepten
voor 3 personen 500 gram geschrapte wortels 25 gram bieslook 75 gram gezouten cashewnoten peper 3 eieren 50 gram bloem Olijfolie Hulpmiddelen Oven[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 800 gram aardappelen (liefst een bloemige kruimige soort) 3 eetlepels olijfolie zout Hulpmiddelen Oven Voorbereiding 1. Verwarm de oven voor[...]
Bron: smulweb.nl1 grote vastkokende aardappel 2 frikadellen of hamburgers 1/4 paprika rood 1 grote ui satestokjes Voorbereiding Snij de aardappel in dobbelsteentjes. De[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 2 kg aardappelen zout Hulpmiddelen Frituurpan Voorbereiding Vul een grote pan met warm water en doe er een snufje zout in. Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 a 6 grote vastkokende aardappelen Hulpmiddelen Frituurpan Bereidingswijze Schil de aardappelen en snij ze met fritessnijder of keuken[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 100 g witte langkorrelige rijst 1 el zonnebloemolie 1 kleine ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, uitgeperst 1 verse rode[...]
Bron: allrecipes.nlVoor de empanada`s: 2 aardappels 375 gr garnalen 2 el olie 1 tl zwart mosterdzaad 0.5 tl chilipoeder 0.25 kop kippenbouillon 2 pakjes bladerdeeg 2 koppen olie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg aardappelen (bv. bintje) 2 eieren 1 fijngesneden knoflookteentje 3 el geraspte pecorino 2 el fijngehakte peterselie peper zout 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nl450 gr. bloemige aardappels, in blokjes 450 gr. gerookte schelvis 1 hardgekookt ei gehakt 2 el fijngeknipt bieslook of gehakte verse peterselie zout en[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 500 g aardappelpuree - een blikje zalm (418 g) - 150 gram doperwten, uit de diepvries - handvol munt - 1 el tartarsaus - 3 el bloem - 3 el[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comAfgelopen zondag zag ik in 3 Op Reis Chris Zegers in Buenos Aires. Ik had instant heimwee naar mi Buenos Aires querido (mijn geliefde Buenos Aires, waar ik[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.com