Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
voor 8 personen * 550 g kabeljauw- of schelvisfilet * 2 theelepels rode currypasta * 1 eetlepel vissaus * 2 eetlepels maïzena * 50 g kousenband of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen Rijstvellen(springrolls),500 gr. gehakt,500 gr. kipfilet,2 preien,2 winterpenen,2 uien,pakje sooen of half pak mihoen,1 tl.sambal,1 el.[...]
Bron: smulweb.nlVOOR LOEMPIA VELLEN: 200 g bloem 50 g maïzena 1 ei 1 mespunt zout 400 ml water olie om in te bakken BEREIDING VAN LOEMPIA VELLEN: 1. Zeef de bloem en[...]
Bron: smulweb.nlGroente en fruit is hartstikke gezond, daar is natuurlijk geen twijfel aan mogelijk. Naast vezels en energie leveren ze veel belangrijke voedingsstoffen én[...]
Bron: herbalgreeninfinitea.blogspot.nlEmpanadas , gebaseerd op dit recept van Vegetus, maar ik gebruik kant-en-klaar deeg, met picadillo , een latijns-amerikaans specerijenmengsel (ik maak meestal[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlAls label bij dit gerecht heb ik aangegeven Vis, Tussendoor en Tapas. Eigenlijk weet ik het niet precies te duiden. Ik heb dit gerecht gemaakt omdat het mij[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comAls label bij dit gerecht heb ik aangegeven Vis, Tussendoor en Tapas. Eigenlijk weet ik het niet precies te duiden. Ik heb dit gerecht gemaakt omdat het mij[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIngrediënten ½ venkelknol 1 gele paprika 1 blikje mais ((150 g), uitgelekt) 100 g winterpeen 125 ml wortelsap (fles 750 ml, biologisch) 100 g witte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 blok tofu naturel (375 g AH Biologisch) 2 worteltjes 1 ui 1 cm verse gemberwortel 150 g bloem 5 eetlepels Japanse sojasaus 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlLekker als voorafje, bij de hapjesavond of als onderdeel van de maaltijd; vis-bitterballen zonder jas. Gisteren heb ik een variant gemaakt op de echte[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlVeel zin in koken vandaag! Ik maak bladerdeeghapjes met pompoen en wortel en daarbij knolselderij-aardappelpuree, tomatensalsa en sperzieboontjes met[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlWe werken met de kervelwortel, een knolletje dat een beetje zoet proeft, een streling voor de tong. Je kan deze groente gebruiken in een mousse, een zalfje,[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlVerse bietjes uit de tuin, wat is dat toch heerlijk! Voorheen kookte ik ze altijd maar de laatste jaren rooster ik ze in de oven, we vinden het lekkerder en ik[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl