Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Dit is toch het allerlaatste uit mijn kerstvoorraad. Hierna ga ik echt over op voorjaarsrecepten. Ingrediënten: Foie gras, liefst vers en anders uit blik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEendenborst op geroosterde oliebollen Het lijkt en smaakt als een heel chique canapé, maar alle ingrediënten zijn gewoon van de Lidl. Meestal hang ik oude[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHeel handig om in huis te hebben, een zak bruschette met olijfolie. Je hebt vliegensvlug een lekker hapje of voorafje gemaakt met ingrediënten die je toch wel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGarnalenhapje en tortellono met sausje Maak op laag vuur een sausje van 4 el slagroom . 4 el geraspte Parmezaanse kaas en een el truffelpasta . Kook in een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGarnalenhapje en tortellono met sausje Maak op laag vuur een sausje van 4 el slagroom . 4 el geraspte Parmezaanse kaas en een el truffelpasta . Kook in een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWeer een lekker recept van Maang Chi uit Korea. Het zijn een hele trits ingrediënten, maar er zit niets vreemds tussen en alles is bij de buurtsuper[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlClaudia Roden leerde dit recept van een 85 jarige non in Sevilla, Angelita García de Paredes Barredes die haar vroeg om er niets aan te veranderen zonder het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlTwee voorgerechtjes met vijgen. Het eerste is snel te maken en erg lekker. Ingrediënten: 4 mooie vijgen 2 el (tijm)honing 1 takje rozemarijn 4 plakjes rauwe[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWe zouden naar een optreden van Samuel Jack gaan en we moesten op 18 uur vertrekken. Om 17 uur is het nog geen etenstijd, maar we wilden ook niet met een lege[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHeel makkelijk, heel krokant en maar 10 minuten oventijd. Ingrediënten: 500 gr rundergehakt met 20% vet 2 tenen knoflook flink wat (2 cups) gemengde gehakte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVan een pak "4 frische Flammkuchenböden" van tante Fanny kun je leuke hapjes voor bij het aperitief maken. De plakken zijn 17 x 27 cm en er passen twee plakken[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: gerookte eendenborst (in dunne plakjes) (nu in het assortiment bij Lidl) verse vijgen stokbrood krenten brie1 rucola balsamicocrème olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 1 kleine rode ui, in dunne ringen 1 zure augurk, in dunne plakjes 75 g MonChou 75 g crème fraîche 2 takjes dille, de helft fijngehakt 100 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMijn zus vertelde dat ze deze pintxos gemaakt had en zó lekker waren. En inderdaad, het is wel een beetje werk, maar heel erg de moeite waard. De dressing kan[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl