Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 6 personen 500 g kipfilet, in reepjes van 4 cm lang en 2 cm breed 250 ml witte broodkruim of paneermeel 60 ml geraspt Parmezaanse kaas 10 ml gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 75g verkruimelde geitenkaas 1 appel, geschild, zonder klokhuis en in stukjes 3/4 theelepel gehakte verse tijm 1/2 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 kipfilets 125g gedroogde broodkruimels 1 theelepel gedroogde Italiaanse kruiden 1 theelepel gedroogde tijm 50 gr geraspte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de soep: - 200 g spekreepjes, liefst biologisch - 1 zak grove soepgroente - 1 teentje knoflook, fijngehakt - 1 el bloem - klontje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de vulling; 1 bakje rivierkreeftjes van 125 of 150 gram 30 gram boter + een beetje extra om in te bakken 30 gram bloem 1 teentje knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr witte kaasblokjes, verkruimeld 2 eetlepels Griekse extra vierge olijfolie + extra om te kwasten 4 theelepels vloeibare honing + extra[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1. BRUSCHETTA MEDITERAANS Ingrediënten: ½ groene paprika 8 plakken ciabatta brood 2 tomaten 50 gram mager spek 1 teentje knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de soep: - 200 g spekreepjes, liefst biologisch - 1 zak grove soepgroente - 1 teentje knoflook, fijngehakt - 1 el bloem - klontje[...]
Bron: smulweb.nlMini Bloemkool hapjes 1 middelgrote bloemkool 1 extra groot ei plus een eiwit 60 milliliter magere kwark 125 gram Parmezaanse kaas 1 theelepel gedroogde[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlIngrediënten 6 plakjes roomboterbladerdeeg (diepvries) 3 el olijfolie 1 tl gedroogde tijm 175 g geraspte kaas zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 rode pepers 2 rode uien 1 blik tomatenblokjes (400 g) 2 teentjes knoflook (gepeld) 1 el olie 1 el gedroogde tijm ½ liter[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ciabatta (brood) 5 el olijfolie 1 teen knoflook (gehalveerd) ½ tl gedroogde tijm 1 courgette 50 g Pecorino Romano (kaas) zet alles op[...]
Bron: ah.nlVleesvervangers... Het woord wordt soms bijna verguisd. Er wordt smalend geroepen dat vlees toch niet ‘vervangen’ hoeft te worden. Gewoon weglaten[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlTwee voorgerechtjes met vijgen. Het eerste is snel te maken en erg lekker. Ingrediënten: 4 mooie vijgen 2 el (tijm)honing 1 takje rozemarijn 4 plakjes rauwe[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl