Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten 3 blaadjes gelatine 100 g boter 210 g bloem 500 ml melk 4 eieren 100 ml slagroom 200 g geraspte oude kaas (bijv. Old Amsterdam) 2 el grove[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 beker witte kaasblokjes (200 g) 1 bekertje slagroom (250 ml) 4 eieren (M) 2 teentjes knoflook 4 tomaten olie om in te vetten 1 zak[...]
Bron: ah.nlBelgische Garnalenkroketjes Ingredienten: 500 gram grijze garnalen (gepeld) 4 blaadjes gelatine 90 gram boter 120 gram bloem 300 gram gevogelte bouillon (kip,[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlKroketten van Cees Holtkamp Banketbakkerij Holtkamp is een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. In 1969 begon Cees Holtkamp, als zoon van een bakker, met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAltijd goed als hapje bij de borrel of als voorgerecht… Snijd een stokbrood in dunne plakjes van 1 cm en rooster ze in de oven totdat ze knapperig zijn.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGarnalenhapje en tortellono met sausje Maak op laag vuur een sausje van 4 el slagroom . 4 el geraspte Parmezaanse kaas en een el truffelpasta . Kook in een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk ben dol op hapjes, het staat altijd gezellig, is lekker, varieert en het is ook nog eens handig om mee te nemen. Een lekkere groene salade erbij en klaar is[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlGarnalenhapje en tortellono met sausje Maak op laag vuur een sausje van 4 el slagroom . 4 el geraspte Parmezaanse kaas en een el truffelpasta . Kook in een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 2 plakjes bladerdeeg (diepvries, pak à 10 plakjes) 1 knolselderij 800 ml bospaddenstoelenbouillon 2 tl sesamzaad 3 el geraspte oude kaas[...]
Bron: ah.nlIk heb wel vaker viskoekjes gemaakt maar dan heb je afgekoelde aardappelen nodig, voor dit recept is dat niet nodig. Je kunt alles door de warme aardappelen[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlKroketten van Cees Holtkamp Banketbakkerij Holtkamp is een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. In 1969 begon Cees Holtkamp, als zoon van een bakker, met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBrunch, hapje, ... deze soesjes zijn gewoon fenomenaal lekker. Vorig jaar vanaf september 2013 tem januari 2014 heb ik een half jaar de module "Soezen en[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beLet's have a party! Wat drink je op oudejaarsavond? Maak eens een (champagne)cocktail of punch! Een zelfgemaakt bitterballetje of Zweeds gehaktballetje smaakt[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen 4 sneeën oud brood of afbakbrood 6 el bruschetta pomodoro (Oil & Vinegar) 12 el olijfolie Bonsecco (Oil & Vinegar) 50 g boter 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kleine gekookte bietjes Bakolie 2 limoenen 3 grote avocado`s of 4 kleine 20 cl verse slagroom 1 teentje knoflook 1 sjalotje 1 bosje verse[...]
Bron: smulweb.nl2 avocado`s Sap van 1 citroen Tabasco Zout en peper 120 g verse room 6 gekookte garnalen Zalmeitjes Bereidingswijze Schil de avocado`s, verwijder de pit en[...]
Bron: smulweb.nlWeer eens iets anders dan poedersuiker :-) Een lekker, en súpersnel sausje ! Héérlijk romig en weer eens wat anders :-) En dit heb je nodig: - 200 gram[...]
Bron: heerlijke-recepten.blogspot.nl