Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 4 personen 400 gr kippefilet, 1/2 kg blauwe druiven, 1 limoen, 1 rood chilipepertjes, 2 eetl olijfolie, peper uit de molen, zout Handig voor in de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 2 à 3 blikjes tonijn op olie, uitgelekt (bewaar een beetje olie) - 3 el pijnboompitten, geroosterd - citroenrasp van 1 citroen - handvol[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen De gemarineerde sjalotringen: 1 sjalot 1⁄2 dl sherryazijn (of rijstazijn) de guacamole: 2 rijpe avocado`s 1⁄2 limoen peper zout[...]
Bron: smulweb.nlZelf ben ik een groot liefhebber van bladerdeeghapjes... De reden hiervan is niet omdat ze zoutarm zijn, want dat zijn ze zéker niet. Bladerdeeg bevat (als je[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlBinnenkort een feestje of ben je nog op zoek naar een voorafje bij een diner? Denk dan eens aan bruschetta’s! Bruschetta’s zijn sneetjes gegrild[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlGisteren had ik lekkere salsa gemaakt maar nu had ik wel nog een een half blik gepelde tomaten staan. Gelukkige was mijn niet ingevroren portie winterhumus net[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIngrediënten 30 g pijnboompitten 1 el milde paprikapoeder 13 g bieslook (zakje à 25 g) 200 g zachte geitenkaas (Bettine Blanc 58+ met korst) 2 el crème[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eetlepels pijnboompitten (zakje a 65 g) 200 g tonijn ((diepvries), ontdooid) 1/2 citroen (schoongeboend) 1 rode peper (fijngesneden) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 rode uien 2 el olijfolie 1 pak mix voor pizzabodem (450 g) 75 g rozijnen 50 g pijnboompitten 8 zongedroogde tomaten (pot a 280 g) 4 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 750 g pompoen 4 el olijfolie 4 el pijnboompitten 150 g witte kaasblokjes 4 takjes munt 1 teentje knoflook ½ el citroensap zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak filobladerdeeg (diepvries) 2 teentjes knoflook 200 g shii-takes (paddestoelen) 100 g groene aspergetips 2 sweetbites (oranje[...]
Bron: ah.nlHi there! Jonge, wat gaat de tijd snel. Ik heb vakantie en zelfs nu vliegt de tijd om 'm oren. Niet te doen! Maarrrrr hier ben ik weer:D Gisteravond had ik dan[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlBladerdeeg eet nog maar bij hoge uitzondering. Over het algemeen is het gemaakt van witte tarwebloem. Ik krijg daar tegenwoordig buikpijn van... Gelukkig is er[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVerse bietjes uit de tuin, wat is dat toch heerlijk! Voorheen kookte ik ze altijd maar de laatste jaren rooster ik ze in de oven, we vinden het lekkerder en ik[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlLekkere broodjes met pesto en tomaat om het weekend te vieren. Je spoelt ze weg met prosecco of een fris roseetje... iets anders mag natuurlijk ook! Meergranen[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlIngrediënten Opbrengst : 3 bladerdeeg hapjes gedroogde tomaat een handje pijnboompitten 5 cherry tomaatjes 3 velletjes bladerdeeg Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nl