Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten 2 kipfilets (in blokjes gesneden) 2 el balsamicoazijn 2 el olijfolie ½ potje citroenmayonaise (a 350 g) 1 rode peper (fijngesneden) 1[...]
Bron: ah.nlVanmiddag een kookworkshop gevolgd bij het ruim gesorteerde woonwarenhuis Nijhoff in Baarn om alvast in kerststemming te geraken en geinspireerd te worden met[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIngrediënten 4 middelgrote tomaten 1½ el olijfolie 1 tl balsamicoazijn 4 sneetjes Pain (Mediterranee, geroosterd) 100 g zachte geitenkaas zet alles[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 350 g aardbeien (schoongemaakt) 1 el balsamicoazijn 1½ el gestampte muisjes 4 dikke plakken rozijnenbrood (schuin doorgesneden) 1 el[...]
Bron: ah.nlVanavond is het zover, we sluiten 2015 af! En als je zo'n gezellig avondje bij iemand thuis hebt mag een lekker hapje natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlVerse bietjes uit de tuin, wat is dat toch heerlijk! Voorheen kookte ik ze altijd maar de laatste jaren rooster ik ze in de oven, we vinden het lekkerder en ik[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl750 gram Roma tomaten, grote teen knoflook, half bosje bascilicum, halve eetlepel gedroogde oregano, olijfolie, 2 eetlepels zwarte balsamico, 1 theelepel[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlTwee voorgerechtjes met vijgen. Het eerste is snel te maken en erg lekker. Ingrediënten: 4 mooie vijgen 2 el (tijm)honing 1 takje rozemarijn 4 plakjes rauwe[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: gerookte eendenborst (in dunne plakjes) (nu in het assortiment bij Lidl) verse vijgen stokbrood krenten brie1 rucola balsamicocrème olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBruschetta is geroosterd brood met knoflook, zout en olijfolie. Bruschetta wordt in Toscane als voorgerecht geserveerd. Ingrediënten Stevig spelt[...]
Bron: smulweb.nlStevig wit brood (b.v. ciabatta of pain de campagne), enkele tomaten, knoflook, olijfolie (liefst koudgeperste extra virgine), balsamico azijn, grofgemalen[...]
Bron: smulweb.nl