Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
voor 6 personen 400 gram wit Krabvlees uit blik 1-2 kleine scherpe Spaanse pepers, naar keuze, zaadlijsten verwijderd, fijngesneden 6 Bosuitjes, fijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kleine gekookte bietjes Bakolie 2 limoenen 3 grote avocado`s of 4 kleine 20 cl verse slagroom 1 teentje knoflook 1 sjalotje 1 bosje verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g verse schelvis, kabeljauw of koolvis 400 g aardappelen, kruimige 2 dl melk of visbouillon (van een blokje) 2 eieren versgemalen peper en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450 gram gefileerde zalm 1 stuks rode chilipeper 1 stuks sap van limoen 1 stuks ei 1 stuks gemberwortel 2 ,5 cm, geraspt 2 theelepels thaise[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VOOR KIP: kippenvleugels op lid in tweeën verdeeld of kippenbouten elk in 4 delen verdeeld (als kippenbouten gebruikt worden moet jij[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De gemarineerde sjalotringen: 1 sjalot 1⁄2 dl sherryazijn (of rijstazijn) de guacamole: 2 rijpe avocado`s 1⁄2 limoen peper zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen · 200 g verse tonijn · 1 lente-uitje · 1/2 avocado · 100 g cocktailtomaten · 1/2 onbehandelde limoen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen · 200 g verse tonijn · 1 lente-uitje · 1/2 avocado · 100 g cocktailtomaten · 1/2 onbehandelde limoen[...]
Bron: smulweb.nl500 gram bloem 500 milliliter water 10 gram zout 25 gram suiker 2 zakjes gedroogde gist van 7 gram 1 limoen 1 gemalen kokos Reddy zonnebloemolie poedersuiker[...]
Bron: smulweb.nl500 gram bloem 500 milliliter water 10 gram zout 25 gram suiker 2 zakjes gedroogde gist van 7 gram 1 limoen 1 gemalen kokos Reddy zonnebloemolie poedersuiker[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450 gr kabeljauwfilet 2 eetlepels vissaus 2 rode Thaise chilipepers of rode-currypasta (pas op heet) 2 teentjes knoflook, geperst 10[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 650 g visfilet (koolvis, kabeljouw, tilapia); 0,5 spaanse peper, gesnipperd; 2 tenen knoflook, fijngehakt; 0,5 bosje bladpeterselie,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 lente-uitjes, 250 gr koolvis, 250 gr Noorse garnalen, 1 ei, 4 eetlepels paneermeel, 1 teentje knoflook, 1 theelepel geraspte gemberwortel,[...]
Bron: smulweb.nl