Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten Porties : 12 1 stokbrood of ciabatta 2 eetlepels olijfolie 1 pot geroosterde rode paprika, fijngesneden 3 teentjes knoflook, fijngesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1,5 pakje witte kaasblokjes, verkruimeld 5 eetlepels Griekse extra vierge olijfolie 4 eetlepels vloeibare honing 1/2 bakje basilicum, blaadjes[...]
Bron: smulweb.nlEen zomerse dag… Zo’n prachtige lentedag als vandaag roept om een zonnige lunch. Dus snel het desembrood in plakken gesneden, geroosterd en belegd[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAls voorafje heb ik bruschetta’s gemaakt, 2 verschillende soorten. Een variant met tomaat en hüttenkäse en een variant met avocado en surimikrab. Ze zijn[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nlApero's: I love it !! Dit is een super gemakkelijk voorafje bij de aperitief. Weinig werk en toch relatief veel eten :-) Voor 4 personen: 1 stokbrood: ik koop[...]
Bron: jules-eat-shop-love.blogspot.beVanmiddag een kookworkshop gevolgd bij het ruim gesorteerde woonwarenhuis Nijhoff in Baarn om alvast in kerststemming te geraken en geinspireerd te worden met[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIngrediënten 50 ml balsamicoazijn 20 g suiker 1 brood pain rustique (kapjes eraf gesneden) 4 el extra vierge olijfolie 1 teen knoflook (gehalveerd) 1 pak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1½ pakje witte kaasblokjes ((a 200 g), verkruimeld) 5 el Griekse extra vierge olijfolie 4 el vloeibare honing ½ bakje basilicum[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 middelgrote tomaten 1½ el olijfolie 1 tl balsamicoazijn 4 sneetjes Pain (Mediterranee, geroosterd) 100 g zachte geitenkaas zet alles[...]
Bron: ah.nlVerse bietjes uit de tuin, wat is dat toch heerlijk! Voorheen kookte ik ze altijd maar de laatste jaren rooster ik ze in de oven, we vinden het lekkerder en ik[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl750 gram Roma tomaten, grote teen knoflook, half bosje bascilicum, halve eetlepel gedroogde oregano, olijfolie, 2 eetlepels zwarte balsamico, 1 theelepel[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlTwee voorgerechtjes met vijgen. Het eerste is snel te maken en erg lekker. Ingrediënten: 4 mooie vijgen 2 el (tijm)honing 1 takje rozemarijn 4 plakjes rauwe[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: gerookte eendenborst (in dunne plakjes) (nu in het assortiment bij Lidl) verse vijgen stokbrood krenten brie1 rucola balsamicocrème olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMet een overschot stokbrood leek het mij een goed plan de voorraadkast in te duiken op zoek naar ingrediënten voor bruschetta. Bruschetta Stokbrood Knoflook[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.com