Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
voor 4 personen 6 plakken gekookte achterham 6 plakken rauwe ham 1 komkommer honing-tijmsaus (flesje) 1 tomaat Hulpmiddelen Kaasschaaf cocktailprikkers[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 5 afbakstokbrood stukje blauwaderkaas (100-150 gram) enkele verse dadels stukje (Bettine) geitenkaas (100-150 gram) een paar[...]
Bron: allrecipes.nl1 eetlepel vloeibare honing 1 dl rode port 3 verse vijgen 3 ciabattinas (voorgebakken) 1 zakje rucolasla (30 g) 200 g stilton (kaas), in plakjes (versgemalen)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1,5 pakje witte kaasblokjes, verkruimeld 5 eetlepels Griekse extra vierge olijfolie 4 eetlepels vloeibare honing 1/2 bakje basilicum, blaadjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr witte kaasblokjes, verkruimeld 2 eetlepels Griekse extra vierge olijfolie + extra om te kwasten 4 theelepels vloeibare honing + extra[...]
Bron: smulweb.nlZelf ben ik een groot liefhebber van bladerdeeghapjes... De reden hiervan is niet omdat ze zoutarm zijn, want dat zijn ze zéker niet. Bladerdeeg bevat (als je[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten 1 ciabattabrood 2 el olijfolie ½ teen knoflook 2 handperen 125 g zachte geitenkaas (50+ (Bettine Blanc)) 2 el honing zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g kipfilet 1 teentje knoflook 1 cm gemberwortel 2 eetlepels sojasaus 1 eetlepel honing ½ eetlepel sherry 9 gewelde pruimen (zakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g witte kaasblokjes (verkruimeld) 2 el Griekse extra vierge olijfolie (+ extra om te kwasten) 4 tl vloeibare honing (+ extra voor erbij)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1½ pakje witte kaasblokjes ((a 200 g), verkruimeld) 5 el Griekse extra vierge olijfolie 4 el vloeibare honing ½ bakje basilicum[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 eetlepel vloeibare honing 1 dl rode port 3 verse vijgen 3 ciabattina's (voorgebakken) 1 zakje rucolasla (30 g) 200 g stilton (kaas) (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Twijfelaar (3-melkse kaas) roombrie lenteui Blue auvergne 50+ (blauwaderkaas van koemelk) le marcaire (roodkorstkaas) verse geitenkaas[...]
Bron: ah.nlBladerdeeg eet nog maar bij hoge uitzondering. Over het algemeen is het gemaakt van witte tarwebloem. Ik krijg daar tegenwoordig buikpijn van... Gelukkig is er[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl