Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Ik heb wel vaker viskoekjes gemaakt maar dan heb je afgekoelde aardappelen nodig, voor dit recept is dat niet nodig. Je kunt alles door de warme aardappelen[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlvoor 4 personen 750 gr. schone visfilet (kabbeljauw, schelvis of wijting), 250 gr. aardappels, 2 eidooiers, paneermeel, 1 eetl. gehakte peterselie, 1 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de vulling; 1 bakje rivierkreeftjes van 125 of 150 gram 30 gram boter + een beetje extra om in te bakken 30 gram bloem 1 teentje knoflook[...]
Bron: smulweb.nlDe recepten en boeken van Yvette van Boven zijn fantastisch om mee te werken. Vandaag maak ik uit het boek Home Made de Oeuf Cocotte , een klein schaaltje uit[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlZalm Kroketjes Als hapje of bij de lunch Deze zalm kroketjes smaken altijd. Lekker glaasje erbij en ze happen lekker weg. en weer eens iets anders dan de kip[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten 30 g pijnboompitten 1 el milde paprikapoeder 13 g bieslook (zakje à 25 g) 200 g zachte geitenkaas (Bettine Blanc 58+ met korst) 2 el crème[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g zelfrijzend bakmeel 2 tl bakpoeder 50 g koude boter (in blokjes) 4 el verse bieslook (fijngesneden) 50 g semi-zongedroogde tomaten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 rode peper 1 limoen (schoongeboend) 3 el Japanse sojasaus 3 el sesamolie 600 g kipfiletblokjes ½ komkommer 12½ g bieslook 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 dikke sneden brood met pompoenpitten 25 g zachte boter 1 teen knoflook (gehalveerd) 200 g pastrami of pekelvlees 1 zakje rucolasla (30 g)[...]
Bron: ah.nlBeetje prakken, beetje mengen… Hier is niets lastigs aan. Gewoon een ouderwets Hollands viskoekje. De panko vind ik lekkerder dan gewone paneermeel. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZalm Kroketjes Als hapje of bij de lunch Deze zalm kroketjes smaken altijd. Lekker glaasje erbij en ze happen lekker weg. en weer eens iets anders dan de kip[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlBelgische Garnalenkroketjes Ingredienten: 500 gram grijze garnalen (gepeld) 4 blaadjes gelatine 90 gram boter 120 gram bloem 300 gram gevogelte bouillon (kip,[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlWat ik mij afgelopen jaar realiseerde, is dat je 'gewoon' eten heel makkelijk als kleine hapjes kunt serveren. In een mooi glaasje, op een amsuselepel of in[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDe recepten en boeken van Yvette van Boven zijn fantastisch om mee te werken. Vandaag maak ik uit het boek Home Made de Oeuf Cocotte , een klein schaaltje uit[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nl