Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
De drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak van W.Allen). Vooral[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlvoor 4 personen 1 stokbrood scheut olijfolie met knoflook van Oil & Vinegar 3 eetl. bruschetta kruiden van Oil & Vinegar 2 sjalotjes 15 cherrytomaatjes 30 g.[...]
Bron: smulweb.nlZalm Kroketjes Als hapje of bij de lunch Deze zalm kroketjes smaken altijd. Lekker glaasje erbij en ze happen lekker weg. en weer eens iets anders dan de kip[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten 2 limoenen 5 eetlepels olijfolie extra vierge 1 eetlepel verse rozemarijn ((zakje a 20 g), fijngesneden) 1 teen knoflook (geperst) 1 mespunt[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 boule beurre (brood) 2 tenen knoflook 4 el extra vierge olijfolie 250 g chorizo pamplona (plakjes) 300 g boerenkool 250 g buffelmozzarella[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ciabatta (brood) 2 el olijfolie ½ teen knoflook 2 blikjes tonijn in olijfolie ((a 160 g), uitgelekt) ½ blik cannellinibonen ((a[...]
Bron: ah.nlHet kerstmenu voor mijn blog is al een tijdje klaar, maar... Delhaize en meer bepaald Jeroen De Pauw zijn roet in het eten komen gooien. Figuurlijk wel te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak toegedicht aan[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlBeetje prakken, beetje mengen… Hier is niets lastigs aan. Gewoon een ouderwets Hollands viskoekje. De panko vind ik lekkerder dan gewone paneermeel. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAltijd goed als hapje bij de borrel of als voorgerecht… Snijd een stokbrood in dunne plakjes van 1 cm en rooster ze in de oven totdat ze knapperig zijn.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZalm Kroketjes Als hapje of bij de lunch Deze zalm kroketjes smaken altijd. Lekker glaasje erbij en ze happen lekker weg. en weer eens iets anders dan de kip[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlHeel makkelijk, heel krokant en maar 10 minuten oventijd. Ingrediënten: 500 gr rundergehakt met 20% vet 2 tenen knoflook flink wat (2 cups) gemengde gehakte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 10 personen - 250 gram rundergehakt of rundertartaar - borrelglaasje whisky - scheutje olijfolie - 2 eieren - bladerdeeg - worchestersauce - peper, zout[...]
Bron: smulweb.nlVoor de bruschetta: 3 rijpe tomaten, 5 teentjes knoflook, 4 olijven, theelepel kappertjes, (evt. 3 gedroogde tomaten in olie) basilicum verder: een zak kant[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 plakjes stokbrood. 2 bolletjes mozzarella. 16 ansjovisfilets. 1 eetl kappertjes. 8 theel olijfolie (extra virgine) versgemalen peper. Elke[...]
Bron: smulweb.nl