vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Snacks zonder tilapia azijn rode peper

Gevonden 15 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Viskoekjes

De drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak van W.Allen). Vooral[...]

Bron: dikkesigi.blogspot.nl
Bruschetta

voor 4 personen 1 stokbrood scheut olijfolie met knoflook van Oil & Vinegar 3 eetl. bruschetta kruiden van Oil & Vinegar 2 sjalotjes 15 cherrytomaatjes 30 g.[...]

Bron: smulweb.nl

Zalm Kroketjes

Zalm Kroketjes Als hapje of bij de lunch Deze zalm kroketjes smaken altijd. Lekker glaasje erbij en ze happen lekker weg. en weer eens iets anders dan de kip[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl
Gegrilde kipspiesjes met kappertjes-limoendip

Ingrediënten 2 limoenen 5 eetlepels olijfolie extra vierge 1 eetlepel verse rozemarijn ((zakje a 20 g), fijngesneden) 1 teen knoflook (geperst) 1 mespunt[...]

Bron: ah.nl
Bruschette met gebakken boerenkool en chorizo

Ingrediënten 1 boule beurre (brood) 2 tenen knoflook 4 el extra vierge olijfolie 250 g chorizo pamplona (plakjes) 300 g boerenkool 250 g buffelmozzarella[...]

Bron: ah.nl
Bruschetta tonijn en witte bonen

Ingrediënten 1 ciabatta (brood) 2 el olijfolie ½ teen knoflook 2 blikjes tonijn in olijfolie ((a 160 g), uitgelekt) ½ blik cannellinibonen ((a[...]

Bron: ah.nl
Trio van hapjes uit de zee

Het kerstmenu voor mijn blog is al een tijdje klaar, maar... Delhaize en meer bepaald Jeroen De Pauw zijn roet in het eten komen gooien. Figuurlijk wel te[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Yoram's Viskoekjes

De drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak toegedicht aan[...]

Bron: dikkesigi.blogspot.nl
Hollandse viskoekjes met remouladesaus

Beetje prakken, beetje mengen… Hier is niets lastigs aan. Gewoon een ouderwets Hollands viskoekje. De panko vind ik lekkerder dan gewone paneermeel. Het[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Bruschetta

Altijd goed als hapje bij de borrel of als voorgerecht… Snijd een stokbrood in dunne plakjes van 1 cm en rooster ze in de oven totdat ze knapperig zijn.[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Zalm Kroketjes

Zalm Kroketjes Als hapje of bij de lunch Deze zalm kroketjes smaken altijd. Lekker glaasje erbij en ze happen lekker weg. en weer eens iets anders dan de kip[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl
Superkrokante Snackballetjes met Dipsaus

Heel makkelijk, heel krokant en maar 10 minuten oventijd. Ingrediënten: 500 gr rundergehakt met 20% vet 2 tenen knoflook flink wat (2 cups) gemengde gehakte[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Bladerdeeghapjes Beef & Whiskey

voor 10 personen - 250 gram rundergehakt of rundertartaar - borrelglaasje whisky - scheutje olijfolie - 2 eieren - bladerdeeg - worchestersauce - peper, zout[...]

Bron: smulweb.nl
Bruschetta

Voor de bruschetta: 3 rijpe tomaten, 5 teentjes knoflook, 4 olijven, theelepel kappertjes, (evt. 3 gedroogde tomaten in olie) basilicum verder: een zak kant[...]

Bron: smulweb.nl
bruschetta met mozzarella en ansjovis

voor 4 personen 8 plakjes stokbrood. 2 bolletjes mozzarella. 16 ansjovisfilets. 1 eetl kappertjes. 8 theel olijfolie (extra virgine) versgemalen peper. Elke[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy