vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Snacks zonder gerookte kip kruidnagel

Gevonden 20 recepten

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Viskoekjes

voor 4 personen 500 g kabeljauwfilet - 500 g aardappelpuree - 75 g paneermeel - 150 g melkerijboter - 1 eetlepel gehakte peterselie - 1 l court-bouillon[...]

Bron: smulweb.nl
Heerlijke Slanke Hapjes voor de Feestdagen

De feestdagen komen er weer aan! Hoe ga jij die overleven? Met deze lekkere, gezondere hapjes! Het eerste recept bevat Superfood Peulvruchten . Dit uitermate[...]

Bron: de-appelboom.blogspot.nl

Empanadas met rundvlees en Hollandse kaas

voor 6 personen Voor het deeg: * 400 gr bloem * 100 gr kalfsvet of gesmolten boter * 1 ei losgeklopt * 0.5 theel zout Voor de vulling: * 3 eieren * 1 eetl[...]

Bron: smulweb.nl
Empanadas met rozijnen-gehaktvulling

Empanadas zijn een geliefde snack in Mexico. Je hebt ze met zoete en hartige vullingen. Het lekkerst zijn ze natuurlijk als ze net vers uit de oven komen, maar[...]

Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl
Groente bitterballen

Er bleef een restje peen en uien over... Te weinig voor een maaltijd, te veel om weg te gooien. Mijn vader bakte dit soort kliekjes vroeger op in een pan tot[...]

Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl
Empanadas met tonijn

Empanadas uit het zuidelijkste stadje ter wereld . Empanadas de Atun De inwoners van Ushuaia in Argentinië houden stug vol dat ze aan het einde van de wereld[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Empanada's

Ingrediënten 1 el olijfolie 1 ui (, fijngesnipperd) 150 g rundergehakt 1 teentje knoflook (, geperst) 5 plakjes chorizoworst (in reepjes) 1 blikje[...]

Bron: ah.nl
Spaanse tapas-burgertjes uit de oven

Ingrediënten 250 g mager rundergehakt 1 ei (gesplitst, dooiers worden niet gebruikt) 1 tl paprikapoeder ½ tl zout 125 g chorizo 1 rode ui 100 ml[...]

Bron: ah.nl
Empanada`s

voor 4 personen 1 el olijfolie 1 fijngesnipperde ui 150 gr gehakt (hoh) 1 teentje knoflook 1/2 blikje tomatenpuree 3 el fijngehakte peterselie 1 tl kaneel 4[...]

Bron: smulweb.nl
Kipnuggets met feestelijke dipsaus

voor 6 personen 500 g kipfilet, in reepjes van 4 cm lang en 2 cm breed 250 ml witte broodkruim of paneermeel 60 ml geraspt Parmezaanse kaas 10 ml gedroogde[...]

Bron: smulweb.nl
Empanada's

voor 8 personen 150 g rundergehakt, 1 fijngesnipperde ui, 1 teentje knoflook (geperst), 5 plakjes chorizo in reepjes, 1 blikje tomatenpuree (70 g), 30g[...]

Bron: smulweb.nl
Kaaskroketten/Koekjes

voor 4 personen 40 gr. boter of margarine 40 gr. bloem 2 1/2 dl. melk 100 gr. geraspte oude kaas zout, peper, uienpoeder, paprikapoeder selderijzout[...]

Bron: smulweb.nl
Empanada`s

voor 8 personen 1 eetlepel olijfolie 1 ui , fijngesnipperd 150 g rundergehakt 1 teentje knoflook , geperst 5 plakjes chorizoworst , in reepjes 1 blikje[...]

Bron: smulweb.nl
Empanada`s

voor 8 personen 1 eetlepel olijfolie 1 uii , fijngesnipperd 150 g rundergehakt 1 teentje knoflook , geperst 5 plakjes chorizoworst , in reepjes 1 blikje[...]

Bron: smulweb.nl
Empanada`s

voor 4 personen 1 el olijfolie 1 fijngesnipperde ui 150 gr gehakt (hoh) 1 teentje knoflook 1/2 blikje tomatenpuree 3 el fijngehakte peterselie 1 tl kaneel 4[...]

Bron: smulweb.nl
Kroketten

Ingrediënten Porties : 8 450 gr mager kalfsgehakt 30 gr boter 30 gr bloem 120 ml melk 120 ml kippenbouillon 1/2 theelepel paprikapoeder 1/2 theelepel[...]

Bron: allrecipes.nl
Grand voorgerecht met 3 hapjes (tonijn, zalm en[...]

voor 4 personen TONIJN: 200 gram verse tonijn (sushi kwaliteit) 1 1/2 eetelepel Japanse sojasaus 1 theelepel wasabi uit tube RIVIERKREEFTJES: 125 gram[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy