Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten 1/2 pompoen (a ca. 1 kg) 3 aardappelen (iets kruimig, geschild) 200 g pinda's (ongezouten, grof gehakt) 2 zakjes bosui ((a 3 stuks), in[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 kg. bloem 300 ml. bier 700 ml. lauw water 3 zakjes gedroogde gist 25 g. zout 25 g. suiker 50 g. boter zonnebloemolie om te frituren Vulling:[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 20 14 gr actieve droge gist 2,5 theelepel suiker 475 ml warm water 475 ml warme melk 120 ml plantaardige olie (bijvoorbeeld[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 300 g bloem 250 ml hand-warm water 40 g zachte boter 1 tl zout zonnebloemolie om te frituren Voorbereiding Opmerking: de exacte verhoudingen[...]
Bron: smulweb.nlVoor de empanada`s: 200 gr boter, 550 gr bloem+extra voor het uitrollen, 2 theel zout, 1 dl lauw water, 1 losgeklopt eiwit. Voor de eigenwijze vulling: 400 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g verse schelvis, kabeljauw of koolvis 400 g aardappelen, kruimige 2 dl melk of visbouillon (van een blokje) 2 eieren versgemalen peper en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg. bloem 300 ml. bier 700 ml. lauw water 3 zakjes gedroogde gist 25 g. zout 25 g. suiker 50 g. boter zonnebloemolie om te frituren Vulling:[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 300 g bloem 250 ml hand-warm water 40 g zachte boter 1 tl zout zonnebloemolie om te frituren Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine[...]
Bron: smulweb.nlVoor de empanada`s: 200 gr boter, 550 gr bloem+extra voor het uitrollen, 2 theel zout, 1 dl lauw water, 1 losgeklopt eiwit. Voor de eigenwijze vulling: 400 gr[...]
Bron: smulweb.nlKroketten van Cees Holtkamp Banketbakkerij Holtkamp is een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. In 1969 begon Cees Holtkamp, als zoon van een bakker, met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Voor het deeg: 350 g zelfrijzend bakmeel 25 g boter 1 ei 200 ml melk Voor de vulling: 250 g kabeljauwfilet (in stukken) 1 prei (in stukken)[...]
Bron: ah.nlOliebollen Dinsdag 30 December 2014 Oliebollen maken stond de afgelopen jaren op mijn oud & nieuw to-do lijstje en toch kwam het er elk jaar niet van, geen[...]
Bron: marinaprinshoiting.blogspot.nlKroketten van Cees Holtkamp Banketbakkerij Holtkamp is een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. In 1969 begon Cees Holtkamp, als zoon van een bakker, met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOliebollen Dinsdag 30 December 2014 Oliebollen maken stond de afgelopen jaren op mijn oud & nieuw to-do lijstje en toch kwam het er elk jaar niet van, geen[...]
Bron: marinaprinshoiting.blogspot.nl