Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 42 recepten
Wie kent ze niet de, de wereldberoemde fastfood snacks de kipnuggets? Kipnuggets worden gemaakt van gemalen kippenvlees en kippenhuid, vermengd met kruiden en[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 2 personen Afbakbroodjes, parmaham, trostomaat, mozzarella, italiaanse kruiden, peper en verse pluksla Voorbereiding Bak de broodjes af volgens de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Opbrengst : 20 bites 10 dadels 10 cocktailkersen 10 plakjes bacon, in de helft gesneden Bereidingswijze Voorbereiding: 15 min ›[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 6 1-2 zakjes tortilla chips 3-4 sjalotjes, fijngesneden 1 paprika, in blokjes gesneden 4 tomaten, in blokjes gesneden restjes[...]
Bron: allrecipes.nlGoedemiddag! Afgelopen donderdag had ik contact met iemand (vertel ik later meer over..... ;-)) die me een hele goeie mozzarella tipte verkrijgbaar in[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlNjammie! Meer uitleg heeft dit receptje eigenlijk niet nodig. OK, er komt wel wat snijwerk aan te pas, maar in ruil krijg je dan ook een kleurrijk bordje.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNa het laatste bezoekje aan Casa Latti preekte 'la mama' de passie over mijn chili con carne. Volgens haar zouden de broers van de echtgenoot dit ook wel[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beHapjes: een variatie die eindeloos kan zijn, maar ik had er nodig op een vrijdagochtend om 10u voor bij een glaasje cava... Niet te veel, maar voor ieder wat[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beVanavond het recept van de empanadas. Goudbruin kwamen ze uit de oven vanavond en ze smaakten ver-ruk-ke-lijk! Waanden ons even in warmere oorden!! Het is een[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIngrediënten : 4 tenen knoflook 4 el extra vergine olijfolie 1 stokbrood 250 gram kippendijen 1 sjalotje 250 gram paddenstoeln (oesterzwammen, cantharellen,[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlKip daar heb ik niks tegen. Hoewel ik wel altijd scharrelkip bij de poelier of de scharrelslager vandaan haal. Hij heeft meer smaak en er komt niet al dat[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl