Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
voor 5 personen 250 gr. kabeljauwfilet, 1,5 el rode currypasta, 1-2 el vissaus, 1 ei, 1 el fijngesneden basilicum, geraspte schil van 0,5 limoen, frituurolie.[...]
Bron: smulweb.nlSoms heb je van die dagen dat je geen trek hebt in een zoet koekje of smeuïg cakeje maar een groot verlangen hebt naar iets cheesy-achtig. Iets knapperigs,[...]
Bron: herbalgreeninfinitea.blogspot.nlWarme oesters, op drie manieren bereid Rauwe oesters, met een beetje peper voor de liefhebbers, zijn de max. We zijn al lang geen citroengebruikers meer bij de[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlAltijd goed als hapje bij de borrel of als voorgerecht… Snijd een stokbrood in dunne plakjes van 1 cm en rooster ze in de oven totdat ze knapperig zijn.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGoedemiddag! Gisteravond heb ik met vriendinnen heerlijk rommelig gegeten. Niet echt een avondmaaltje, maar evengoed erg lekker en vullend: We aten stokbrood[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlGisteravond maakte ik, naast de pesto van de vorige blogpost, ook een soort tapenade met tomaat en feta. Dit is een zelfbedacht recept van iemand die ik ken[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlOLA AMIGOS! Ik open deze blogpost Spaans, maar ik voel me alles behalve Spaans. Ik heb echt een intense verkoudheid en met mij al mijn vriendinnen, collega's[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten 100 g witte kaasblokjes (in kleine blokjes) 5 gedroogde tomaten in olie (fijngesneden) 1 el olie (van gedroogde tomaatjes) 1 tl oregano[...]
Bron: ah.nlApero's: I love it !! Dit is een super gemakkelijk voorafje bij de aperitief. Weinig werk en toch relatief veel eten :-) Voor 4 personen: 1 stokbrood: ik koop[...]
Bron: jules-eat-shop-love.blogspot.bevoor viskoekjes 400 g witte vis (kabeljauw of koolvis, je kan ook verse tonijn of zalm gebruiken) 1 teentje knoflook, fijn oregano, fijn tijm, fijn[...]
Bron: smulweb.nlAls voorafje heb ik bruschetta’s gemaakt, 2 verschillende soorten. Een variant met tomaat en hüttenkäse en een variant met avocado en surimikrab. Ze zijn[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nlHeerlijk simpel en smaakvol 1 pak diepvries reuze garnalen 1/2 limoen Olijfolie met basilicumsmaak gedroogde oregano, basilicum, zout, zwarte peper,... Paar[...]
Bron: calorietje.blogspot.beLa douce France We kijken uit over de uitlopers van de Alpen. Géén heuvels, ook geen echte bergen maar iets ertussen in. Prachtige groen begroeide bergtoppen,[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen zomerse dag… Zo’n prachtige lentedag als vandaag roept om een zonnige lunch. Dus snel het desembrood in plakken gesneden, geroosterd en belegd[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOlijfolie 1 teen knoflook 4 tomaten handje vol basilicum Bruschetta Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine én de Smulweb agenda 2014 Bestel met[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 150 gr kerstomaatjes, gehalveerd 10 ontpitte groene olijven, gehalveerd 1 tot 2 teentjes knoflook 10 verse basilicumblaadjes,[...]
Bron: allrecipes.nlSnackballetjes zijn koude gehaktballetjes ter grootte van een ping-pongballetje. Ze zijn altijd als eerste op bij feestjes. De dag voorafgaande aan een feest[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl