Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 48 recepten
Ingrediënten: - 2 à 3 blikjes tonijn op olie, uitgelekt (bewaar een beetje olie) - 3 el pijnboompitten, geroosterd - citroenrasp van 1 citroen - handvol[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comBladerdeeg uit de diepvries van supermarkt 1 eigeel vermengd met iets melk BEREIDING VAN KIPFILET IN BOUILLON: 300 g kipfilet (zoveel als wat jij wilt maken),[...]
Bron: smulweb.nlBladerdeeg uit de diepvries van supermarkt 1 eigeel vermengd met iets melk VOOR VULLING: 225 g ham uit blik, in keukenmachine gemalen (zo glad als room[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Stevig brood 3-4 sneetjes bv wit vloerbrood. Kastanjechampignons, 2-3 per sneetje brood walnoten blauwe kaas, bv gorgonzola 1 appel, fris/zoet[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De vis: 700 gr verse kabeljauw filet ¾ el olijfolie Flinke hand broodkruim ½ el knoflookpoeder Zeezout Witte peper De verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De vis: 700 gr verse kabeljauw filet ¾ el olijfolie Flinke hand broodkruim ½ el knoflookpoeder Zeezout Witte peper De verse[...]
Bron: smulweb.nlDe feestdagen komen er weer aan! Hoe ga jij die overleven? Met deze lekkere, gezondere hapjes! Het eerste recept bevat Superfood Peulvruchten . Dit uitermate[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlZalm Kroketjes Als hapje of bij de lunch Deze zalm kroketjes smaken altijd. Lekker glaasje erbij en ze happen lekker weg. en weer eens iets anders dan de kip[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten 2 eetlepels pijnboompitten (zakje a 65 g) 200 g tonijn ((diepvries), ontdooid) 1/2 citroen (schoongeboend) 1 rode peper (fijngesneden) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g aardappelen 500 g zalmfilets (met vel) olijfolie zeezout (en zwarte peper uit de molen) een klein bosje verse peterselie 1 el bloem[...]
Bron: ah.nlHet kerstmenu voor mijn blog is al een tijdje klaar, maar... Delhaize en meer bepaald Jeroen De Pauw zijn roet in het eten komen gooien. Figuurlijk wel te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be