Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Ingrediënten Porties : 4 3 eetlepels olijfolie 4 lamsboutjes 5 teentjes knoflook, in plakjes 1 kleine ui, gehakt 1 dessertlepel verse fijngesneden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 7 personen Ingrediënten (voor circa 6-8 personen) 8 teentje knoflook, fijngehakt 2 Lamsbouten met bilpijp, totaal ca. 3,5 kg 60 ml vers limoensap 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Lamsbout met bot (gewicht ca. 1300 gram) - 8 aardappelen - 26 tenen knoflook - 1 takje rozemarijn - 1 takje tijm - boter - peper - zout -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ongeveer 800 gram lamsbout,olijfolie, 2 tenen knoflook, takje rozemarijn, zout,1 el baharat specerijen van Jonnie Boer, bloem,klein blikje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 7 personen Ingrediënten (voor circa 6-8 personen) 8 teentje knoflook, fijngehakt 2 Lamsbouten met bilpijp, totaal ca. 3,5 kg 60 ml vers limoensap 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 heel lamsbout met been. Champignons, paprika, lente-ui, rode spaanse peper, zonnebloemolie, zout+peper, knoflook, rozemarijn en witte wijn.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ongeveer 800 gram lamsbout,olijfolie, 2 tenen knoflook, takje rozemarijn, zout,1 el baharat specerijen van Jonnie Boer, bloem,klein blikje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 heel lamsbout met been. Champignons, paprika, lente-ui, rode spaanse peper, zonnebloemolie, zout+peper, knoflook, rozemarijn en witte wijn.[...]
Bron: smulweb.nlLamsbout van de Cobb Ingrediënten: Lamsbout zonder bot (+/- 1400 gram), zout, peper, 4-5 teentjes knoflook, tijm Benodigdheden: Cobb barbecue, Cobble Stone, ...
Het is weldra Pasen, tijd voor de traditionele lamsbout. Samen met deze lekkere patatjes en het mooie groentemandje zal dit gerecht op zijn paasbest staan op[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 250 g lamsboutplakken à la minute (dunne plakken) 4 takjes rozemarijn 100 ml rode wijn 2 teentjes knoflook (geperst) versgemalen zwarte[...]
Bron: ah.nlZo, het eerste recept van 2015 staat online. We zijn het jaar goed van start gegaan met een mooi stuk lamsvlees. De vriezer moet leeg, en daar ligt nog heel[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frLaatst had ik het met een collega over een recept voor gedroogde aubergines. Die had ze nog nooit gegeten, maar wel gedroogde tomaten. Tijdens het gesprek[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlVorige week zag ik in een Amsterdamse winkel een specerijenmengsel voor rijst. De eigenaar van de winkel vertelde dat het een Afghaans specerijenmengsel was.[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlEigenlijk wilde ik zo tegen het einde van het seizoen nog een keer wild maken, dus ging ik naar een grote boerderijwinkel hier in de buurt. Helaas was wild[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl