Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten Porties : 8 250 ml plantaardige olie 125 ml azijn 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 eetlepel zout 1/2 theelepel gemalen zwarte peper, of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 150 ml hoisin of pekingsaus 90 ml rijstazijn 6 lente-uitjes, fijngesneden 4 eetlepels ketjap 4 eetlepels knoflook, fijngesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetlepels olijfolie 4 lamsboutjes 5 teentjes knoflook, in plakjes 1 kleine ui, gehakt 1 dessertlepel verse fijngesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 7 4 el honing 2 el Dijon mosterd 2 el gehakte verse rozemarijn 1 tl versgemalen zwarte peper 1 tl fijngeraspte citroenschil 3[...]
Bron: allrecipes.nllekker lammetje van 2 kg. Lam ingesmeerd met olijfolie. Op veel plaatsen een inkeping gemaakt, stukjes knoflook en takjes rozemarijn erin gestoken. Oven[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLamsbout van de Cobb Ingrediënten: Lamsbout zonder bot (+/- 1400 gram), zout, peper, 4-5 teentjes knoflook, tijm Benodigdheden: Cobb barbecue, Cobble Stone, ...
Laatst had ik het met een collega over een recept voor gedroogde aubergines. Die had ze nog nooit gegeten, maar wel gedroogde tomaten. Tijdens het gesprek[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlVorige week zag ik in een Amsterdamse winkel een specerijenmengsel voor rijst. De eigenaar van de winkel vertelde dat het een Afghaans specerijenmengsel was.[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlvoor 6 personen - Lamsbout - halve ui knoflook - verse rozemarijn - grof zout - peper - olijfolie Hulpmiddelen Oven braadslede. Oven op boven warmte 240.[...]
Bron: smulweb.nlgegeten op 14 maart P. werd vandaag 50, dus iets extra lekkers gegeten! De lamsbout is heel langzaam gegaard, eerst even bestrijken met olie en bestrooien met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRas el hanout Saffraan Zeezout Olijfolie Lamsbout van ongeveer 3 kilo Hulpmiddelen Oven, kogelbbq, Voorbereiding Ras el hanout,saffraan ,zeezout met de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - Lamsbout - halve ui knoflook - verse rozemarijn - grof zout - peper - olijfolie Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine én de[...]
Bron: smulweb.nlgegeten op 14 maart P. werd vandaag 50, dus iets extra lekkers gegeten! De lamsbout is heel langzaam gegaard, eerst even bestrijken met olie en bestrooien met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com