Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 800 gr ossenhaas, in blokjes gesneden 1 liter runderbouillon Voor de kerriesaus 250 ml mayonaise 1 eetlepel kerriepoeder Voor de[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 eetlepel olijfolie 2 grote uien, in kleine stukjes gesneden 3 teentjes knoflook, fijngehakt 1 kg biefstuk, in blokjes 1,5 kg[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 250 gr bijgesneden biefstuk 1/2 rode paprika 1/2 groene paprika 4 eetl. bakolie 1+1/2 theel. fijngehakte gember 2 theel. fijngehakte knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr bijgesneden biefstuk 1/2 rode paprika 1/2 groene paprika 4 eetl. bakolie 1+1/2 theel. fijngehakte gember 2 theel. fijngehakte knoflook[...]
Bron: smulweb.nlDit recept is van mijn moeder. Ze maakte kroketten op speciale dagen. Ze was dan druk in de weer met bouillon, ragout en eiwitten. De kroketten stonden een[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlIngrediënten 100 ml medium dry sherry 5 el Japanse sojasaus (flesje 250 ml) 2 el vloeibare honing 400 g broccoli (in kleine roosjes) 5 el zonnebloemolie[...]
Bron: ah.nlHet gebeurt niet vaak, maar Meneer kwam met een recept aan. Dít moesten we echt eens maken! Toen hij na een week vroeg waar het toch bleef, besloot ik het voor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit recept is van mijn moeder. Ze maakte kroketten op speciale dagen. Ze was dan druk in de weer met bouillon, ragout en eiwitten. De kroketten stonden een[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlvoor 4 personen 2 kg. vlees van de zijlende 5 dl. droge rode wijn peper(molen) zout mespunt tijm 1 dl. cognac 1 laurierblad 3 kruidnagels 1 ui,klein 70 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg sudderlappen (rund),100 g boter of margarine, 50 g spekjes, 2 plakken ontbijtkoek zonder korst, een handje rozijnen, een half bekertje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 10 4 laurierbladeren 12 kruidnagels 7 foelieblaadjes 2 teentjes knoflook 55 gr bruine suiker 30 gr salpeter (optioneel) 450 gr zout[...]
Bron: allrecipes.nl