Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 800 gr ossenhaas, in blokjes gesneden 1 liter runderbouillon Voor de kerriesaus 250 ml mayonaise 1 eetlepel kerriepoeder Voor de[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 eetlepel olijfolie 2 grote uien, in kleine stukjes gesneden 3 teentjes knoflook, fijngehakt 1 kg biefstuk, in blokjes 1,5 kg[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 250 gr bijgesneden biefstuk 1/2 rode paprika 1/2 groene paprika 4 eetl. bakolie 1+1/2 theel. fijngehakte gember 2 theel. fijngehakte knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr bijgesneden biefstuk 1/2 rode paprika 1/2 groene paprika 4 eetl. bakolie 1+1/2 theel. fijngehakte gember 2 theel. fijngehakte knoflook[...]
Bron: smulweb.nlDit recept is van mijn moeder. Ze maakte kroketten op speciale dagen. Ze was dan druk in de weer met bouillon, ragout en eiwitten. De kroketten stonden een[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlIngrediënten 100 ml medium dry sherry 5 el Japanse sojasaus (flesje 250 ml) 2 el vloeibare honing 400 g broccoli (in kleine roosjes) 5 el zonnebloemolie[...]
Bron: ah.nlDit recept is van mijn moeder. Ze maakte kroketten op speciale dagen. Ze was dan druk in de weer met bouillon, ragout en eiwitten. De kroketten stonden een[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlvoor 4 personen 2 kg. vlees van de zijlende 5 dl. droge rode wijn peper(molen) zout mespunt tijm 1 dl. cognac 1 laurierblad 3 kruidnagels 1 ui,klein 70 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gram rundvlees (bavette: vlees van de flank van het rund); 1 dikke ui; 1 dikke wortel; 1 preistronk; 5 stengels bleekselderij; 3 rapen; 8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg sudderlappen (rund),100 g boter of margarine, 50 g spekjes, 2 plakken ontbijtkoek zonder korst, een handje rozijnen, een half bekertje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 10 4 laurierbladeren 12 kruidnagels 7 foelieblaadjes 2 teentjes knoflook 55 gr bruine suiker 30 gr salpeter (optioneel) 450 gr zout[...]
Bron: allrecipes.nl